1. https://www.gaming.gen.tr/urun/2046...oc-16gb-ram-500-gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/Pc almak istiyorum 15k bütçem var. 18 ay taksitli sistem önerebilir misiniz. 24 ay taksit yapan olursa 18k kadar çıkabilirim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yardımcı olabilecek kişiler varsa etikteleyebilir misiniz
Güzel. ama bir süre sonra ssd yetmiyor. Bendede öyle oldu.
Sitelerin çoğu 12 ay taksit yapıyor en azından benim gördüğüm kadarıyla.Pc almak istiyorum 15k bütçem var. 18 ay taksitli sistem önerebilir misiniz. 24 ay taksit yapan olursa 18k kadar çıkabilirim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yardımcı olabilecek kişiler varsa etikteleyebilir misiniz
aylık kaç TL ödemeyle almak istiyorsunuz, ayrıca amd düşünmüyorum derken ekran kartı mı işlemci mi kastettiğiniz şeyAMD düşünmüyorum
Niye mesela merak ettimAMD düşünmüyorum
Ekran kartı hocam. aylık 1200 çıkıyoraylık kaç TL ödemeyle almak istiyorsunuz, ayrıca amd düşünmüyorum derken ekran kartı mı işlemci mi kastettiğiniz şey
Siteler genelde 12 ay taksit yapıyor, o yüzden biraz sıkıntıEkran kartı hocam. aylık 1200 çıkıyor
AMD kullanıp sorun yaşayanları görünce korktum. Para verip sorun yaşamak istemiyorumNiye mesela merak ettim
Ben de amd kullanıyorum sorun yaşamıyorum ama Nvidiada yaşıyordum. Şans işi bunlarAMD kullanıp sorun yaşayanları görünce korktum. Para verip sorun yaşamak istemiyorum