Sıfır bu fiyataydibaşlıkta ki gibi bu fiyata tek tek toplayınca ekran kartı ikinci el olacak şekilde 16k ya 6700 xt geliyor sizlerin var mı bildiği bi hazır sistem
Yurt dışına çıkacağım için 144hz MSI IPS monitör dahil satabilirimbaşlıkta ki gibi bu fiyata tek tek toplayınca ekran kartı ikinci el olacak şekilde 16k ya 6700 xt geliyor sizlerin var mı bildiği bi hazır sistem
https://www.gaming.gen.tr/urun/3274...b-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar-2/ sıfır sistembaşlıkta ki gibi bu fiyata tek tek toplayınca ekran kartı ikinci el olacak şekilde 16k ya 6700 xt geliyor sizlerin var mı bildiği bi hazır sistem
Tek tek alacağın parçalar ne bilmiyorum ama bendekine benzer bir şey toplayacaksan uzay montaj olarak 16k tutuyor. Buna kasa dahil mi?başlıkta ki gibi bu fiyata tek tek toplayınca ekran kartı ikinci el olacak şekilde 16k ya 6700 xt geliyor sizlerin var mı bildiği bi hazır sistem
RYZEN 5 5600Tek tek alacağın parçalar ne bilmiyorum ama bendekine benzer bir şey toplayacaksan uzay montaj olarak 16k tutuyor. Buna kasa dahil mi?
Ssd yok burda?RYZEN 5 5600
2X8 3200 MHZ CL 16 RAM
Gigabyte B450m-k
cooler master 650 watt 80 plus (ikinci el)
1000-2000tl arası kasa
ekran kartı 6700 xt
bunları 16k ya topladım ben bazıları sıfır bazıları ikinci el ama dedim bu fiyata varsa direkt sıfır alayım galiba piyasa da yok şu an bilgisayar hiç
Yaklaşık 17k tutmuş olacak topladığın sistem. Sıfırı 20k civarında 6700xt sistemlerin. Sen parçaları teker teker al gitsinonu zaten aldım m2 ssd var 500 gb elde
şimdiden toplarım uğraşamam sonrasındaYaklaşık 17k tutmuş olacak topladığın sistem. Sıfırı 20k civarında 6700xt sistemlerin. Sen parçaları teker teker al gitsin
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hatta kasayı da alma hiç uzay montaj kullan gitsin zaten havalar çok sıcak 1 2 ay öyle püfür püfür kullanırsın. İlerde 2. El veya sıfır mesh kasa bulur onu alır kullanırsın.