max 2000 anc li silikonsuz kulaklık

peki jbl 520 alxsam çok terletir mi anker q30 kullandım ve çok terletiyordu ama çok da rahattı
terletir o kulaklıkta onu soruyorsan çok terletiyor ve kulaklık esniyor bir süre sonra üstten ve sürücüleri tutan menteşeler kırılıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

250tl çıkar mı acaba?Nays falan kullanıyorsanız aslında %10 geri ödemesi var diye biliyorum.
Ek olarak neden slikonsuz?
Hocam arkadaş podcast dinliyorum dediği için bu kulaklığı önermedim bass ağırlıklı bu kulaklık

terletir o kulaklıkta onu soruyorsan çok terletiyor ve kulaklık esniyor bir süre sonra üstten ve sürücüleri tutan menteşeler kırılıyor

Hocam arkadaş podcast dinliyorum dediği için bu kulaklığı önermedim bass ağırlıklı bu kulaklık
Bu bütçede en iyisi bence*Bas ağırlıklı olsa da gayet temiz sesi var diye biliyorum

250tl çıkar mı acaba?Nays falan kullanıyorsanız aslında %10 geri ödemesi var diye biliyorum.
Ek olarak neden slikonsuz?
çok baş ağrısı yapıyor ve bende vertigo var bundan dolayı baya sorun yaşıyorum yoksa buds fe vardı ve çok memnundum.

buds fe tarzında bir ses yeterli benim için.
Podcast ekstra tiz istiyor bass boğuyor
Bu bütçede en iyisi bence*Bas ağırlıklı olsa da gayet temiz sesi var diye biliyorum

çok baş ağrısı yapıyor ve bende vertigo var bundan dolayı baya sorun yaşıyorum yoksa buds fe vardı ve çok memnundum.

Slikonsuz kulaklıkların yalıtımı kötü normal olarak.O yüzden slikonlu kulaklık attım.

Hocam buds fe bass ağırlıklı tiz ler bassların gerisinde kalıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,094,677
Üyeler
174,017
Son üye
ahmetkarakoc2001
Geri