Max 2400tl gamepad onerısı

e m r e

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
462

hangısını ya da baska onerınız varsa ne onerırsınız

Gamesir Nova 2 Lite aldım 2 aydır kullanıyorum tavsiye ederim. Driveri var ordan güncelleme ve ince ayarlar yapabiliyorsunuz. Telefon içinde uygulaması var.

Gamesir Nova 2 Lite aldım 2 aydır kullanıyorum tavsiye ederim. Driveri var ordan güncelleme ve ince ayarlar yapabiliyorsunuz. Telefon içinde uygulaması var.
amazonda eklı hocam sepettı yıne de ne olur ne olmaz konuyu acayım dedım 2475 TL'ye dusuyor kuponum vardı

8 bitdo ultimate 2c 'de çok öneriliyor. Gamesir nova 2 lite'da ikiside birbirine çok yakın performanslar verir. 8 bitdonun renkleri çok hoşuma gitmediği için gamesir almıştım. Beyaz daha şık duruyor benim için.

hangısını ya da baska onerınız varsa ne onerırsınız
ps düzeni istiyorsan revolver 3 tek seçenek

imzanda da yazıyormus artı ve eksı yonlerı neler
artısı hall effect sensör fazla tuş sayısı kombo kaydetme tuşların işlevlerini değiştirme 3 tane mod var biri x input biri direct input diğeride switch için genel olark güzel bir kol göreceli olarak l1 r1 tuşu mekanik seni belki rahatsız eder beni rahatsız etmedi bana göre 2 eksisi var biri bluetooth yok diğeri d-pad yani soldaki yön tuşları hassas sağa basıyorsun biraz aşağı bassan algılıyor sağa basılı tutarsan aşağı algılamaz ama biraz hassas orası onun dışında güzel kol

500 daha koy atk battle pro axe al kafa rahat.

Geri