https://wraithesports.com/products/atk-mercury-i-esports-kulaklik İyzico kampanyası ile 2kya geliyorkulaklığımı değiştirmek istiyorum razer markası haricinde kaliteli mikrofonu olan kablolu kulaklık arıyorum ve kulaklığın üzerinde mic mute tuşu olmasını istiyorum önerileriniz nelerdir
parolapara ve iyzico tam olarak ne oluyor öğrenebileceğim bi post var mı acabakablolu/kablosuz kullanılabiliyor görünüşü hoşuna giderse bakabilirsin iyzico 500tl + %10/25 cashback var parolaparayı da eklersen ekstra 400tl cashback daha gelir
![]()
AKKO MA02W Wasteland Survival Kulaklık
Stereofonik ses, sürükleyiciliği artırır ve oyunlar, filmler ve müzik için olağanüstü bir ses deneyimi sunar.www.gaming.gen.tr
parolapara ve iyzico tam olarak ne oluyor öğrenebileceğim bi post var mı acaba
teşekkürler kralGamingGenTR'de İyzico ve Parolapara kampanyaları sayesinde en az 1.000 TL ürüne en az 1.250 TL cashback alabiliyoruz. Çok uzatmadan nasıl yapıldığını anlatalım:
1. İyzico ve Parolapara hesabı açıyoruz.
2. İyzico'da bayram alışverişlerine %25 cashback, GamingGenTR alışverişlerine %10 cashback ve ilk ödemeye 500 TL cashback kampanyalarına katılıyoruz.
3. Parolapara'da ilk ödemeye %50 cashback kampanyasına katılıyoruz.
4. Ürünü alırken ödeme adımında İyzico ile öde diyip Parolapara kartımızı giriyoruz.
5. Cashbackiniz hayırlı olsun.
Not: Cashback alabilmek için en az 1.000 TL ürün almanız...
- İsimbulamajim
- Cevaplar: 967
- Forum: Sıcak Fırsatlar
Wraithten alırken ödeme kısmında Conlife kodunu kullanırsanız ek bir indirim daha alabilirsinizteşekkürler kral
o kod nereden alınıyorWraithten alırken ödeme kısmında Conlife kodunu kullanırsanız ek bir indirim daha alabilirsiniz
o kod alınmıyor zaten var wraithesports üzerinden alışveriş yapıcaksanız ödeme kısmında indirim kodu kısmı var oraya giriyorsunuz conlife kodunu alıyorsunuz indirminizio kod nereden alınıyor
anladım eyvallaho kod alınmıyor zaten var wraithesports üzerinden alışveriş yapıcaksanız ödeme kısmında indirim kodu kısmı var oraya giriyorsunuz conlife kodunu alıyorsunuz indirminizi