max 250-300 e red switch klavye önerisi

krldogukan

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,947
arkadaşlar max 300 tl bütçem var fakat 300 ün altında olursa daha iyi olur bana en iyi RGB red switch klavyeyi önerir misiniz?

Kullandığım bir ürün.

Bir de bunu buldum ama hangi switch bir türlü anlayamadım.

Rampage KB R90 Orion'dan başka ve Trust GXT 890 Cada'dan başka o fiyatta RGB ve Red switch bir klavye yok. Rampage'i önermem çünkü alanlardan tuşların zıplama problemi oluştuğunu söyleyenler var. Genelde Rampage klavyelerinde bu böyle. Cada'da ise önereni ve memnun olanı çok iken tepkime sürelerinin rakip klavyelerine göre fazla olduğunu söyleyenler var. Ogre RGB ise şuanda hiçbir yerde stokta değil. Anlayacağın klavye alma. Bekle. Bende son bir aydır her gün olmak üzere bu konuda piyasa araştırıyorum. Sana bir fotoğraf atayım. Bunları incele. Bazı ürünlerin stokları bitti, bazılarının fiyatı çok arttı. Ama yine de inceleyin derim.

Ekler

• dadadadad.png
    dadadadad.png
    29.9 KB · Hit: 41
Rampage KB R90 Orion'dan başka ve Trust GXT 890 Cada'dan başka o fiyatta RGB ve Red switch bir klavye yok. Rampage'i önermem çünkü alanlardan tuşların zıplama problemi oluştuğunu söyleyenler var. Genelde Rampage klavyelerinde bu böyle. Cada'da ise önereni ve memnun olanı çok iken tepkime sürelerinin rakip klavyelerine göre fazla olduğunu söyleyenler var. Ogre RGB ise şuanda hiçbir yerde stokta değil. Anlayacağın klavye alma. Bekle. Bende son bir aydır her gün olmak üzere bu konuda piyasa araştırıyorum. Sana bir fotoğraf atayım. Bunları incele. Bazı ürünlerin stokları bitti, bazılarının fiyatı çok arttı. Ama yine de inceleyin derim.
dostum sen belliki baya araştırmışsın bilgilisin birazda şu 2 model arasından hangisi sence ve birbirlerine kıyasla artı eksi yönleri nelerdir

rampage hydra r6 rgb pro
philips spk8614

dostum sen belliki baya araştırmışsın bilgilisin birazda şu 2 model arasından hangisi sence ve birbirlerine kıyasla artı eksi yönleri nelerdir

rampage hydra r6 RGB pro
philips spk8614
kanka 2 gündür köydeyim internet sıkıntılı kusuruma bakma. Hydra r6 rgb de tuşlarda zıplama problemi öevcut ama Pro olanında böyle bir şey söz konusu mmu bilmiyorum. Spk8614te ise tuşlar olması gerekenden daha sesli. Red switchte bile. Ayrıca RGB değil. Ben ikisi arasından Rampage i tercih ederdim. Neden derseniz, klavyeyi hayvan gibi kullanan birisi değilim. 2 yıl 3 yıl çok rahat idare edebilirim. Bu süre de bana fazlasıyla yeter. Ama şunu tekrar söyleyeyim, indirim kovalamak en mantıklısı. Fiyatlar fazla yüksek ve şuan stoklarda çok kısıtlı. Çok daha güzel klavyelerde stoklar yok. Red switchte yani. Ama şu 2 3gündür çok iyi araştıramadığım için güncel durumu bilmiyorum. Ama benim şuanda 1 aydır herr gün araştırma yapmış olmama ve piyasayı klavyeleri falan iyi biliyor olmama rağmen tercihim r6 rgb pro olurdu. Kullanıcı yorumları araştırılıp problem yoksa alınabilir bence.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar Philips önermekten vazgeçin Allah için. Şuanda o klavyeye bu para veeeriiillmmeeeezzz. Bu kadar. Hiiiçbir +sı yok diüer klavyelere göre. Ses tekerleği var diye yapıştırmışlar fiyatı. Çok kullanışlı çok ekstra bir özellik olsa eyvallah dicem. Klavyeden çıkarın şunu, rainbow red switch bir klavyeye dönüşüyor. Ben size sayıyım. JD 610S Rainbow Red switch 180Tl ye İncehesap'tan alınabilen bir klavyeydi. Bu ise 380TL. Tek fark, Ses tekerleği. 200 lira ediyor mu sizce ses tekerleği? Ya da GP Ogre Rainbow Red switch. Şuan 300TL ve bağımsız, suni deri bilek desteği var. Ses tekerleği mi daha konforlu, bilek desteği mi? 80TL fark o tekerleğe deyer mi? Kullanıp memnun kalmış olabilirsiniz. Ama her ürünün bir dönemi vardır. SapK zamanında f/p idi. Artık DEĞİL. Önermekten vazgeçin. Klavye önerisi yaparken kullandığınız klavyelerden yorumlar yapın. Kullanmadıklarınızda da piyasa/kullanıcı araştırma sı yapmadan öneride bulunmayın. Araştırmalarımı yaparken belki 100 den fazla konu okudum forumlarda. Ben hayatımda bu kadar boş ve konu sahibine faydasız yorumlar görmedim. Klavye yazıyorsunuz, ama neden bu? Neden diğeri değil? +ları ne? -leri ne? hiçbir şey söylemiyorsunuz. Adam ne çıkarabilir ki bundan? Madem forum ortamındasınız, foruma uygun davranın lütfen. Teşekkür ederim. Benim içeriklerimi görebiliyorsanız, klavye konusundaki tüm konulara bakıp fikir sahibi olabilirsiniz. (Düzenleme yapıyorum. Telefondan yazdığım için çok yazım hatası var. ☺️ Affola.)

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,238,954
Üyeler
202,750
Son üye
berkay14252
Geri