Öneri Max 2500TL Monitör Önerisi

Che_

Cezalı
80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
11,612
Laptop ekranını monitöre yansıtmaya düşünüyorum. En önemli isteğim IPS panel olması. 1080p 1 ya da 2ms 23.6, 23.8, 24 inç istiyorum. İlk başta 144 ya da 165 hz istiyordum ama sadexe GeForce NOW ile oyun oynadığımdan sadece ders çalışırken işime yarayacak bu çünkü GFN yayını 60fps. Zaten 144 ve 165hz olanlar gereksiz pahalı bütçem de ona uygun değil. 2.el istemiyorum. 2500TL üstüne çıkması zor.

@Adriatique hocamı monitör adam olarak biliyorum.

Son düzenleme:
Laptop ekranını monitöre yansıtmaya düşünüyorum. En önemli isteğim IPS panel olması. 1080p 1 ya da 2ms 23.6, 23.8, 24 inç istiyorum. İlk başta 144 ya da 165 hz istiyordum ama sadexe GeForce NOW ile oyun oynadığımdan sadece ders çalışırken işime yarayacak bu çünkü GFN yayını 60fps. Zaten 144 ve 165hz olanlar gereksiz pahalı bütçem de ona uygun değil. 2.el istemiyorum. 3000TL üstüne çıkması zor.

3000TL bütçe ile çok fazla ayrıntı istiyorsun, bulamazsın maalesef.
En uygun ve düzgün bu var.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
3000TL bütçe ile çok fazla ayrıntı istiyorsun, bulamazsın maalesef.
En uygun ve düzgün bu var.

Hocam 165hz veya 144hz istemiyorum zaten. Ben alsam bile o hz'de bir işime yaramayacak o yüzden 3000'e bulunabilir. Gamebooster gibi kalitesiz markalardan da istemiyorum. Aklımda bu var ama kronik sorunu vs bilmiyorum

iyi gibi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

iyi gibi
he pardon 24 inç yazmışsın

• Beğen
Hocam 165hz veya 144hz istemiyorum zaten. Ben alsam bile o hz'de bir işime yaramayacak o yüzden 3000'e bulunabilir. Gamebooster gibi kalitesiz markalardan da istemiyorum. Aklımda bu var ama kronik sorunu vs bilmiyorum

O güzeldir ama Va istemez misin? Görüş açısı önemli değilse bu bütçede Va daha iyi olur.

• Beğen
O güzeldir ama Va istemez misin? Görüş açısı önemli değilse bu bütçede Va daha iyi olur.
Şu anki laptop zaten IPS. IPS panelden çalmayı düşünmüyorum

Şu anki laptop zaten IPS. IPS panelden çalmayı düşünmüyorum
Neden Va önerdiğimi kısaca açıklayayım.

Va paneller ips panellerden daha iyi renk kalitesine sahiptir ama biz neden Va tercih etmeyiz? Ghosting gibi sorunlardan dolayı ancak düşük hz de Va paneller bu sorunu içermez zaten Va panelin ghosting yapma sebebi yüksek hz e yetişememesidir.

Düşük hz de Va paneller çoğu yönden öndedir tek önemli fark görüş açısı yani sağdan soldan bakıldığında renklerin bozulmasıdilır.

• Beğen
Neden Va önerdiğimi kısaca açıklayayım.

Va paneller ips panellerden daha iyi renk kalitesine sahiptir ama biz neden Va tercih etmeyiz? Ghosting gibi sorunlardan dolayı ancak düşük hz de Va paneller bu sorunu içermez zaten Va panelin ghosting yapma sebebi yüksek hz e yetişememesidir.

Düşük hz de Va paneller çoğu yönden öndedir tek önemli fark görüş açısı yani sağdan soldan bakıldığında renklerin bozulmasıdilır.
Hocam IPS dahaa uyguna geliyor benim istediğim tercihlere göre

Hocam IPS dahaa uyguna geliyor benim istediğim tercihlere göre
Düşük bütçede ips ve Va ların piyasası benzer aslında.
İps istiyorsan önerim yukarıdaki LG dir ama anlattıklarımdan yola çıkarak Va yı da düşünmeni öneririm.
Va olarak önerim budur:

• Beğen
Düşük bütçede ips ve Va ların piyasası benzer aslında.
İps istiyorsan önerim yukarıdaki LG dir ama anlattıklarımdan yola çıkarak Va yı da düşünmeni öneririm.
Va olarak önerim budur:
Hocam baya dip fiyattan almaya karar verdim. Bu nasıldır?
https://www.akakce.com/monitor/en-u...-24-5ms-full-hd-ips-led-fiyati,259846746.html
Satıcı Amazon herhangi bir çizik, ölü piksel çıkarsa sorun olacağını sanmam ama üzer mi? 2500'den inmiş. Monitör yanına başka bir şey daha almayı düşündüğüm için bütçe 2500 oldu.

Ama ne kadar ucuz o kadar iyi benim için

bende aynı fiyat bütçesi ile benzer monitör arıyorum bakalım

Hocam baya dip fiyattan almaya karar verdim. Bu nasıldır?
https://www.akakce.com/monitor/en-u...-24-5ms-full-hd-ips-led-fiyati,259846746.html
Satıcı Amazon herhangi bir çizik, ölü piksel çıkarsa sorun olacağını sanmam ama üzer mi? 2500'den inmiş. Monitör yanına başka bir şey daha almayı düşündüğüm için bütçe 2500 oldu.

Ama ne kadar ucuz o kadar iyi benim için
İş yerinde kullanıyorum evede bunu almayı düşünüyordum bende tamda bunu atacaktım :)

• Beğen
Laptop ekranını monitöre yansıtmaya düşünüyorum. En önemli isteğim IPS panel olması. 1080p 1 ya da 2ms 23.6, 23.8, 24 inç istiyorum. İlk başta 144 ya da 165 hz istiyordum ama sadexe GeForce NOW ile oyun oynadığımdan sadece ders çalışırken işime yarayacak bu çünkü GFN yayını 60fps. Zaten 144 ve 165hz olanlar gereksiz pahalı bütçem de ona uygun değil. 2.el istemiyorum. 2500TL üstüne çıkması zor.

• Beğen
Geri