Burak Aydoğan
80+
- Reaksiyon skoru
- 1
merhaba arkadaşlar ; ağırlıklı lol oynuyorum eski dotacı olarak bana 6,7 yıl idare edebilecek lol için laptop önerinizi bekliyorum
hocam ikinci elde 3060 laptoplar 20k civarıydı geçen hafta bakmıştım sıfır şartınız varsa o piyasayı çok bilmiyorummerhaba arkadaşlar ; ağırlıklı lol oynuyorum eski dotacı olarak bana 6,7 yıl idare edebilecek lol için laptop önerinizi bekliyorum
teşekkürler , ikinci el bakıyorum ama sanki daha pahalı gibi peşin 20 bine 2021 2022 modeller sıfır taksitle 25 30 k daha mantıklı geliyorhocam ikinci elde 3060 laptoplar 20k civarıydı geçen hafta bakmıştım sıfır şartınız varsa o piyasayı çok bilmiyorum
anladım hocam o zaman şunu söyleyeyim bulduğunuz modellerin tam ismini laptoparşivi.com a yazarak latopun erkan kartının kaç watt olduğunu görebiliyorsunuz mümkünse 100watt aşağısı modelleri tercih etmenizi önermiyorumteşekkürler , ikinci el bakıyorum ama sanki daha pahalı gibi peşin 20 bine 2021 2022 modeller sıfır taksitle 25 30 k daha mantıklı geliyor
Hangisini tercih etmeliyimhocam ikinci elde 3060 laptoplar 20k civarıydı geçen hafta bakmıştım sıfır şartınız varsa o piyasayı çok bilmiyorum
Eger 2.el dusunuyorsaniz sari siteden linkini birakabilirim. Hp pavilion gamin laptop 3050timerhaba arkadaşlar ; ağırlıklı lol oynuyorum eski dotacı olarak bana 6,7 yıl idare edebilecek lol için laptop önerinizi bekliyorum