oguzhnsrmn
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 8
İlla birgün hakaret edicem sana.270tl ye red swith ? + yanına 1000tl lik kulaklık hediyeli olsun mu ?
İlla birgün hakaret edicem sana.270tl ye red swith ? + yanına 1000tl lik kulaklık hediyeli olsun mu ?
şuan da olduğu gibi kendi kendine tuşlara basıyor, yani blue switch baydıRed switch şart mı?
ukala ukala konuşma o zaman kardeşimİlla birgün hakaret edicem sana.
adam niye laf yedi ukala ukala konuşana laf yaptışuan da olduğu gibi kendi kendine tuşlara basıyor, yani blue switch baydı
Mesaj otomatik birleştirildi:
ukala ukala konuşma o zaman kardeşim
kanka 308tl'ye Rampage Orion aldım trendyoldan. Çok memnunum ilk rgb , mekanik klavyem zaten. Hafif yay sesi var ama bu fiyatlandırma için önemsiz şeyler bi bak derim.max 270 TL red switch klavye önerisi?
Ne diyorsun ? sanamı dedik.şuan da olduğu gibi kendi kendine tuşlara basıyor, yani blue switch baydı
Mesaj otomatik birleştirildi:
ukala ukala konuşma o zaman kardeşim
bu gün 4-5 konuya baktım full sen varsın ve boş boş yorumlar atmışsın @TECHNO @epica59 @Aşık Diktatör raporlayın beyler270tl ye red swith ? + yanına 1000tl lik kulaklık hediyeli olsun mu ?
Örnek ? Ver asıl boş sizsiniz anlamıyorum sizi ogun başka bir forumda adam 120tl ye blue switch klavye önerisi istemiştibu gün 4-5 konuya baktım full sen varsın ve boş boş yorumlar atmışsın @TECHNO @epica59 @Aşık Diktatör raporlayın beyler
120TL nerede 280TL nerdeÖrnek ? Ver asıl boş sizsiniz anlamıyorum sizi ogun başka bir forumda adam 120tl ye blue switch klavye önerisi istemişti
başka forumları karıştırma olay Donanım Arşivi Forum'daÖrnek ? Ver asıl boş sizsiniz anlamıyorum sizi ogun başka bir forumda adam 120tl ye blue switch klavye önerisi istemişti