2.el mi istiyorsunuz sıfır mı, mekanik mi yoksa membrane mı tercihinizdir?arkadaşlar max 350 TL klavye önerir misiniz?,klavye tuş sesinden çok hoşlanmıyorum rgb uzun süre gidecek klavye önerirseniz sevinirim....
sıfır tercihim,tuş sesinden çok hoşlanmıyorum oyuzden membran olursa iyi olur...2.el mi istiyorsunuz sıfır mı, mekanik mi yoksa membrane mı tercihinizdir?
rgb şart mı yoksa rainbow da olur mu pekisıfır tercihim,tuş sesinden çok hoşlanmıyorum oyuzden membran olursa iyi olur...
olur hocam fark etmez,dediğim gibi almışken 1 kere alıyım uzun süre gitsin....rgb şart mı yoksa rainbow da olur mu peki
rgb şart mı yoksa rainbow da olur mu peki
kullanmadığım için bilemem ama membrane alacak iseniz o kadar vermenize gerek yok bunun gibi bir klavyede alsanız yeterli olurolur hocam fark etmez,dediğim gibi almışken 1 kere alıyım uzun süre gitsin....
Mesaj otomatik birleştirildi:
Redragon Dyaus K509 RGB Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Redragon Dyaus K509 RGB Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Redragon Dyaus K509 RGB Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 590,59 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
şöyle bişi buldum hocam nasıldır...?
tmmdır hocam teşekkür ederim...kullanmadığım için bilemem ama membrane alacak iseniz o kadar vermenize gerek yok bunun gibi bir klavyede alsanız yeterli olur
Trust 23761 Zıva Rainbow Led Işıklı Kablolu Usb Gaming Klavye Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Trust 23761 Zıva Rainbow Led Işıklı Kablolu Usb Gaming Klavye yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
gamepower warlock aldım çok memnunun 1 2 ay oldu ama şimdi kaç geçirmişlerdir Allah bilirarkadaşlar max 350 TL klavye önerir misiniz?,klavye tuş sesinden çok hoşlanmıyorum rgb uzun süre gidecek klavye önerirseniz sevinirim....
trust 1 sene dayanır max çöp markakullanmadığım için bilemem ama membrane alacak iseniz o kadar vermenize gerek yok bunun gibi bir klavyede alsanız yeterli olur
Trust 23761 Zıva Rainbow Led Işıklı Kablolu Usb Gaming Klavye Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Trust 23761 Zıva Rainbow Led Işıklı Kablolu Usb Gaming Klavye yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Ben pek öyle düşünümyorum markayı kötülemektense bazı ürünlerinin kalitesiz olduğunu söylemenizi öneririmtrust 1 sene dayanır max çöp marka