yurt dışından mı diyorsunuz, tercihim legal yollardan almakKaçak almayı düşünürsen seçenek çok
Yurtdışı değil Yurtiçi satışları var kaçak telefonların,örneğin 4K lık telefonlar 2700'e falan satılıyor.yurt dışından mı diyorsunuz, tercihim legal yollardan almak
a serisi telefonları pek önermiyorlar ve m31s de beğendiğim telefonlardan biri, başka önerebileceğiniz telefon var mı?A32 veya M31S öneririm.
Attığım konuya baktınız mı?a serisi telefonları pek önermiyorlar ve m31s de beğendiğim telefonlardan biri, başka önerebileceğiniz telefon var mı?
evet baktım ama pek seçenek yok gibiydi yine de içlerinden m31 hoşuma gittiAttığım konuya baktınız mı?
💲Dolar 10 TL💲 - 📱 Tüm Bütçeler İçin Telefon Önerileri! 📱 w/@Evil Belief
Selamlar DA Forum üyeleri ve misafirleri. :) Bugün çok uzun süredir yapmadığım ve artık gerekli olduğunu düşündüğüm ''Her bütçeye uygun telefon önerileri'' konusunun yenisini yapıyorum. Bugün normalden farklı olarak sizlere daha iyi öneriler yapmak için @Evil Belief 'ten yardım alıyorum...forum.donanimarsivi.com
tam olarak nasıl oluyor, garanti sürecinde vs. sıkıntı çıkarır mı?Bu arada yazdığımı düşünün polis arkadaşım bile kaçak kullanıyor,fiyatlar pahalı bu fiyata kaçak ile daha güzel telefonlar alırsınız.
Garanti sürecinde sıkıntı çıkmaz çünkü garantisi yoktam olarak nasıl oluyor, garanti sürecinde vs. sıkıntı çıkarır mı?
Bende Note 10 pro var 6 aydır kullanıyorum 2700'e aldım şuan ki fiyatı 4500 falan.Doğuda gireceğiniz her telefoncunun 3 de 2'si satıyor ayrıca diğer büyük şehirlerde de var.Orjinal garantisi yok sadece satın aldığınız yer ilgileniyor.Yani 4500 verip alacağınız telefonda tek farkı garantisi o da bence çok büyük problem değil.5 yıl kaçak telefon kullandım bundan önce hiçbir sorun yaratmadı.3500 bütçeye 4500-5500 civarı telefonları alabilirsiniz.tam olarak nasıl oluyor, garanti sürecinde vs. sıkıntı çıkarır mı?