Öneri Max 40.000 tl civari

Eses26

80+
Reaksiyon skoru
2
S. Aleyküm, 40 bin civari bütcem var, laptop almayı düşünüyorum, o kadar çok araştırdım ama her markada illa bir kötü yorum görüyorum direkt hevesim kaçıyor, pekte bilgim yok pc işlerinde, oyun oynamak istiyorum 2-3 günde bir 1-2 anca oynarsam, öyle pc yi cok yoracak biri değilim msi baktım 42 bin TL ekran watt 45 di almayın sıkıntı yaşarsınız vs diye yorumlar gördüm kararsızım varsa önerisi olan çok memnun olurum, bekledikçe de zam geliyor maalesef

şu tarz şeyler olabilir. aynı markaların benzer fiyatta birçok modeli oluyor hangisini tercih ederseniz alabilirsiniz

şu tarz şeyler olabilir. aynı markaların benzer fiyatta birçok modeli oluyor hangisini tercih ederseniz alabilirsiniz
lenovo ana kart sorunu hp ye bi sensör sorunu varmış diyorlar ama

Laptop alma amacınız burada en önemli kriter. İşe, sağa sola sürekli götürüyorum diyorsanız alabilirsiniz. Fakat yok, 2 - 3 ayda bir, nadiren bir yerlere gittiğimde yanımda götürürüm derseniz önermeyiz.

Evet, MSI bile olsa 45W ekran kartlı bir laptop asla önermiyoruz ( forum olarak ). Beleşten birazcık pahalıdır, alabilirsiniz fakat haricinde asla.

Gamegaraj'ın kendi laptoplarına ( erazer değil ! ) bakabilirsiniz. HP Victus 16 serisi bakabilirsiniz.
@Farex size öneri de yapabilir fakat kullanım alanlarınızı detaylı şekilde açıklamanız gerekli. İş amaçlı kullanacaksanız, ekran kartı mı önemli yoksa işlemci mi bu tarz ince detaylar vermeniz gerekli.

Laptop alma amacınız burada en önemli kriter. İşe, sağa sola sürekli götürüyorum diyorsanız alabilirsiniz. Fakat yok, 2 - 3 ayda bir, nadiren bir yerlere gittiğimde yanımda götürürüm derseniz önermeyiz.

Evet, MSI bile olsa 45W ekran kartlı bir laptop asla önermiyoruz ( forum olarak ). Beleşten birazcık pahalıdır, alabilirsiniz fakat haricinde asla.

Gamegaraj'ın kendi laptoplarına ( erazer değil ! ) bakabilirsiniz. HP Victus 16 serisi bakabilirsiniz.
@Farex size öneri de yapabilir fakat kullanım alanlarınızı detaylı şekilde açıklamanız gerekli. İş amaçlı kullanacaksanız, ekran kartı mı önemli yoksa işlemci mi bu tarz ince detaylar vermeniz gerekli.
Şöyle ki; yanımda taşıyacağım vs bir laptop istemiyorum, her gün oyunda oynayamam 2-3 günde bir 1-2 saatlik kaçamaklar, onun dışında düğün fotoğrafımızı vs yedeklemek için kullanacağız, ekran kartı mi yoksa işlemci mi önemli diye sormuşsunuz ama inanın o kadar bir bilgim yok, kendim ne arastirabilirsem param genelde 4060 lara yetiyor gibi genelde herkesde watt olayını söyleyince onu da öyle öğrendim

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

En fazla şikayet edilen 2 marka olduğu için cekimserim biraz

Bu iki cihazi oneren cocuklari nerede gorurseniz kacin :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,674
Üyeler
183,155