hocam sata değil m.2 satahttps://www.hepsiburada.com/adata-s...ent=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.23.9 kendim 480 kullanıyordum ve ömür olarak genelde adata önerilir.
farketmedim teşekkür ederim. Hocam başka konuya çekmek yasak mı bilmiyorum da acil yardıma ihtiyacım var ona göre iptal edip etmeyeceğime karar vereceğim. Son konuma bakar mısın?Hard Disk - Sabit Disk - n11
Hard Disk ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Hard Disk çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.comMesaj otomatik birleştirildi:
hocam sata değil m.2 sata
hocam bu da pcie maalesef laptop sadece m2 sata destekliyor.Hard Disk - Sabit Disk - n11
Hard Disk ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Hard Disk çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.comMesaj otomatik birleştirildi:
hocam sata değil m.2 sata
istediğiniz fiyatlarda en fazla ikinci el bulunabilir o zaman hocam.hocam bu da pcie maalesef laptop sadece m2 sata destekliyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
bana B+M KEY SATA ya da B KEY sata lazım
İntenso diye bir marka var da ne kadar guvenilir bilemiyorum.istediğiniz fiyatlarda en fazla ikinci el bulunabilir o zaman hocam.
hocam ssdde onlar sıkıntı. Veriler çok önemli o nedenle bulaşmanızı tavsiye etmem. Biraz daha bütçe artırmaya çalışın.İntenso diye bir marka var da ne kadar guvenilir bilemiyorum.