Neler Yeni

m.2 ssd dram özellikli 1tb öneri

ananas_suyu

80+ Bronze
90 100 ile sıkıntısız kesintisiz indiren arkadaşlarım var diskten kaynaklı olduğu için bugün sipariş vericeğim diskim kronik hatası var keşke almasaydım ama şimdi bunu alıp sıkıntısız bir şekilde devam edicem umarım
Yani hız istiyorsan benim atığım SSD hız konusunda en baba ssdilerden ama anakartın 100/100 desteklemiyormus kioxia Kingston Samsung bunlardan birini aldıysan problem olmaz sağlıkları 0 olsa bile çalışan ssdiler

Yani hız istiyorsan benim atığım SSD hız konusunda en baba ssdilerden ama anakartın 100/100 desteklemiyormus kioxia Kingston Samsung bunlardan birini aldıysan problem olmaz sağlıkları 0 olsa bile çalışan ssdiler
bende m.2 ssd varda dediğim gibi okuma yazması yüksek hızlara çıkınca düşüyor baya kötü yani eğer bu ssde sıkıntı yaşamazsam bunu alıcam

Kioxia 1TB Exceria NVMe G2​

ananas_suyu

80+ Bronze
bende m.2 ssd varda dediğim gibi okuma yazması yüksek hızlara çıkınca düşüyor baya kötü yani eğer bu ssde sıkıntı yaşamazsam bunu alıcam

Kioxia 1TB Exceria NVMe G2​

Bu ssd kağıt üzerinden şuan ki ssdiniz daha düşük okuma yazma değere sahip degilmi?

Captain Barbossa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
192
İsim
Erhan Akçay
Gen 3 olarak biraz daha yüksek hızlar isteniyorsa bu xpg de olabilir. Dram de var. Bunu da alsanız kioxia nın dramlı olanını da alsanız m2 soğutucu ile kullanın faydası olur. Xpg nin içinden soğutucu padde çıkıyor. Ben kullanıyorum laptopta ısılar güzel.

Gen 3 olarak biraz daha yüksek hızlar isteniyorsa bu xpg de olabilir. Dram de var. Bunu da alsanız kioxia nın dramlı olanını da alsanız m2 soğutucu ile kullanın faydası olur. Xpg nin içinden soğutucu padde çıkıyor. Ben kullanıyorum laptopta ısılar güzel.

benim için dram özelliği 1000mbps internetim var steamde oyun indirirken 15 20 0 40 gibi hızlara ulaşıyor disk yazmada çok kötü dram özelliği olmadığından dolayımış bunu sipariş ediceğim
1728292955302.png

Top Bottom