şuan elimdeki monitörler bunlar yükseklik ayarı olursa benim için iyi olur
LG olan daha iyi ikisi arasından ek olarak buna bakabilirsin ergonomisi kısıtlı ama fiyatına göre iyi monitör.şuan elimdeki monitörler bunlar yükseklik ayarı olursa benim için iyi olur
LG ile arasındaki fark nedir anlatırmısın?LG olan daha iyi ikisi arasından ek olarak buna bakabilirsin ergonomisi kısıtlı ama fiyatına göre iyi monitör.
Bi dk bakayım.LG ile arasındaki fark nedir anlatırmısın?
Gecikme yenileme hızı renk gamutu kontrast ek olarak dahili hoparlör var.LG ile arasındaki fark nedir anlatırmısın?
oyun için kullanacağım renk gamutu ne kadar fark eder LG ile AOC arasındaBi dk bakayım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Gecikme yenileme hızı renk gamutu kontrast ek olarak dahili hoparlör var.
Renk kalitesi farkediyor hocam tek sorunu ergonomisi kısıtlı aoc almanı öneririm.oyun için kullanacağım renk gamutu ne kadar fark eder LG ile AOC arasında
Renk kalitesi farkediyor hocam tek sorunu ergonomisi kısıtlı aoc almanı öneririm.
Bütçe varsa alınır daha iyi olur ergonomisi daha geniş.AOC 24G4X peki ya bu monitör alınır mı??
az önce bu konuya baktım tavsiye etmişler o yüzden yoksa ya LG yada sizin attığınızı almayı düşünüyordumBütçe varsa alınır daha iyi olur ergonomisi daha geniş.
Ben bütçe dahilinde önerdim yoksa bütçe varsa aoc 24g4x öneririm bende.az önce bu konuya baktım tavsiye etmişler o yüzden yoksa ya LG yada sizin attığınızı almayı düşünüyordum
Mesaj otomatik birleştirildi:
AOC 24G4X alınır mı?
Selamaleykum monitor almayı düsünüyorum hangisi alsam karar veremedim. Düşüncelerinizi bekliyorum. https://www.itopya.com/aoc-238-24g4x-180hz-05ms-hdmi-dp-g-sync-fhd-ips-gaming-monitor_u25215#bTableUrunDetay...www.technopat.net
Aoc 24g4xe tercih ederim ben kullanıyorum baya iyi monitör ilk açılışta da sıcak renk modu aktif oluyor onu isterseniz standart yapın bu arada bu modelde sadece yukarı ve aşağı eğme var eğer pivot ve sağ sola çevrilmesini istiyorsanız aoc 24g4x modelini tercih edebilirsiniz aradaki tek fark buşuan elimdeki monitörler bunlar yükseklik ayarı olursa benim için iyi olur
LG ile arasında sadece renk gamı HZ MS ve hoparlör farkı varAoc 24g4xe tercih ederim ben kullanıyorum baya iyi monitör ilk açılışta da sıcak renk modu aktif oluyor onu isterseniz standart yapın bu arada bu modelde sadece yukarı ve aşağı eğme var eğer pivot ve sağ sola çevrilmesini istiyorsanız aoc 24g4x modelini tercih edebilirsiniz aradaki tek fark bu