hocam konudan bağımsız lakin 250 bin tl kredi çekmek için kredi puanımın ne kadar olması gerekiyor? veya kredi skoru dışında ne yapmlaıyım? yurtışı için planlarım var lakin kredi çekmek gerekiyor hiçte anlamadığım şeylerÖncelik alman grubu ww bmw skoda seat olabilir mevcutta 2006 octavia kullanıyorum daha üst modellere geçmek için aracı satıp birazda nakitim var tahmini 200-250 binde kredi cekebilirim
Bulaşma bence bu arada baya fazla olmalı biz 100k çekemedik o kadar şeyden sonrahocam konudan bağımsız lakin 250 bin TL kredi çekmek için kredi puanımın ne kadar olması gerekiyor? veya kredi skoru dışında ne yapmlaıyım? yurtışı için planlarım var lakin kredi çekmek gerekiyor hiçte anlamadığım şeyler
hocm bende istemiyorum bulaşmakta green card çıkarsa 5 ay boyunca yetecek kadar nakit para ile gitmen gerekiyormuş, hoş 250k çekene kadar tl değeri yine düşer yine eksik para kalır ya :dBulaşma bence bu arada baya fazla olmalı biz 100k çekemedik o kadar şeyden sonra
Ekonomiyi arabaylami değerlendiriyorsun gerçekten adam satıp kredi çekecek zatenEkonomi kötü diyenler nerede? Herkes 500 milyarlık araba almaya çalışıyor.
Tuzak kurdum.Ekonomiyi arabaylami değerlendiriyorsun gerçekten adam satıp kredi çekecek zaten
Ehonomi coğğh iyi yeğhenimTuzak kurdum.
bundan sanane istersem 1 milyonluk araba alırım bu ekonomimizin kötü oldugu gerçeğini değiştirirmi çalışıp kazanan benim, krediyi ödeyecek benim 6-7 sene önce jettalar 40 bin civarıydı şimdi 500 bin civarı napalımEkonomi kötü diyenler nerede? Herkes 500 milyarlık araba almaya çalışıyor.