600 baya aşiyor 500 e bile zor çıkıyorum malesefXFly Machete Oyuncu Koltuğu-Sarı-1518B0492 Fiyatı
XFly Machete Oyuncu Koltuğu-Sarı-1518B0492 en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Fiyatı 517 yazıyor hocam bende600 baya aşiyor 500 e bile zor çıkıyorum malesef
600 değilki 517 tl600 baya aşiyor 500 e bile zor çıkıyorum malesef
Ama onun da bişeyini farkettim o kadar para veriyosun kol koyma yerleri plastik bi sünger koysalardı bari dedim ben aslındaHe prdn
Hocam oyuncu koltukları aşırı pahalı yaa 500tlye anca bu oluyor bence 1.5kdan başlıyor hepsiAma onun da bişeyini farkettim o kadar para veriyosun kol koyma yerleri plastik bi sünger koysalardı bari dedim ben aslında
Peki senceAma onun da bişeyini farkettim o kadar para veriyosun kol koyma yerleri plastik bi sünger koysalardı bari dedim ben aslında
Ysni bel desteği yok bi kaç eksisi var iyice araştırın öyle alın ayrıca oyuncu koltuğu şart değil arkadaşaHocam oyuncu koltukları aşırı pahalı yaa 500tlye anca bu oluyor bence 1.5kdan başlıyor hepsi
Bunun incelemesi var istersenizPeki sence
Bunu alsam en ucuzuÜreten Burada M3 Yönetici ve Oyuncu Koltuğu Siyah Fiyatı
Üreten Burada M3 Yönetici ve Oyuncu Koltuğu Siyah en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Ben de alacağım da ondan dedim yani bu konularda fazla bilgim yok fakat her koltuk baktığımda hele iyi bir firma ise msi vs 1.5kdan aşağı olmuyor.Yemek masasının koltuklarında beelim kopuyor artıkYsni bel desteği yok bi kaç eksisi var iyice araştırın öyle alın ayrıca oyuncu koltuğu şart değil arkadaşa
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bunun incelemesi var isterseniz
Ben şahsen o fiyata koltuk alırım daha rahat karşim bi kere, bu arada 300 tl ye o koltuğu almayın masa sandalyesinden farkı yokBen de alacağım da ondan dedim yani bu konularda fazla bilgim yok fakat her koltuk baktığımda hele iyi bir firma ise msi vs 1.5kdan aşağı olmuyor.Yemek masasının koltuklarında beelim kopuyor artık