TC NO vermezseniz adınıza nasıl fatura yazacaklar?Bilek desteği olursa daha iyi olur.
Klavye öneriniz var mı ?
Aoc gk500 itopya/incehesap gibi sitelerde TC no istediği için ailem olmaz dedi.
Başka siteler uygun fiyatlı olursa bakarım
T.C. numaranızı girmeden de satın alabilirsiniz. Opsiyonel olarak sunulan bir durum.Bilek desteği olursa daha iyi olur.
Klavye öneriniz var mı ?
Aoc gk500 itopya/incehesap gibi sitelerde TC no istediği için ailem olmaz dedi.
Başka siteler uygun fiyatlı olursa bakarım
Çok denedim ama bi klavye için TC veremem diyorlar.İnternet'ten alışveriş yapıyorsun, ürünü evine kadar getiriyorlar ve ailen TC vermekten mi korkuyor? Amacım yargılamak değil ama ikna edebilirsin onları. Bütün siteler TC istiyor ayrıca.
Denedim ama bu alan boş bırakılmaz diyorT.C. numaranızı girmeden de satın alabilirsiniz. Opsiyonel olarak sunulan bir durum.
Eğer girmezseniz faturanızda T.C. kısmı "11111111111" olarak kesip gönderirler.
Ne kadar mantıksız bir şey bu?Hesapları var ama istemiyorlar tc no
O zaman siz 11 haneli T.C. numaranızı girmeyin.Çok denedim ama bi klavye için TC veremem diyorlar.
İtopya insta 230k takipçi var 2 mağaza var dedim yok aga
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Denedim ama bu alan boş bırakılmaz diyor
![]()
Rampage KB-R96 Ultimate Full RGB Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Rampage KB-R96 Ultimate Full RGB Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Rampage KB-R96 Ultimate Full RGB Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 2.850,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Eğer 80tl yükseltebilirseniz bu var.![]()
Redragon Brahma K586 PRO Blue Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Redragon Brahma K586 PRO Blue Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Redragon Brahma K586 PRO Blue Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 3.152,63 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Cooler Master CK530 V2 TKL Red Switch Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye | ITOPYA
Cooler Master CK530 V2 TKL Red Switch Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile CK-530-GKTR1-TU ITOPYA'da.www.itopya.com
Knk itopya olmaz diyorlar![]()
Rampage KB-R96 Ultimate Full RGB Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Rampage KB-R96 Ultimate Full RGB Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Rampage KB-R96 Ultimate Full RGB Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 2.850,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Eğer 80tl yükseltebilirseniz bu var.![]()
Redragon Brahma K586 PRO Blue Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Redragon Brahma K586 PRO Blue Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Redragon Brahma K586 PRO Blue Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 3.152,63 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Cooler Master CK530 V2 TKL Red Switch Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye | ITOPYA
Cooler Master CK530 V2 TKL Red Switch Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile CK-530-GKTR1-TU ITOPYA'da.www.itopya.com
Alınabilir gayet iyi bir klavye.Redragon Brahma k586 alınır mı ?
Bilgim yok.Redragon Brahma k586 alınır mı ?
Knk itopya olmaz diyorlar
@rdeMStakeN @TECHNO
Redragon Brahma k586 iyi mi ?