Neler Yeni

Max 50k bütçe ile bu laptoptan başka önerir misiniz

Egoo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
219
İsim
Ege Polat
Merhaba hem derslerden dolayı hem de artık masaüstünden sıkıldığım için kendime bir laptop bakıyorum bu laptopu buldum 512 gb biraz düşük ama kendim ssd takarak arttırmayı planlıyorum uzun süreli soğutması iyi bir laptop arıyorum siz bu laptoptan başka bir şey öneriyor musunuz yoksa bu fiyatta en iyisi bu mu? https://www.hepsiburada.com/hp-vict...ayar-a1uz1ea-p-HBCV00006DCQR3?magaza=Teknorya

Makca42

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
207
İsim
Mehmet Akca
Merhaba hem derslerden dolayı hem de artık masaüstünden sıkıldığım için kendime bir laptop bakıyorum bu laptopu buldum 512 gb biraz düşük ama kendim ssd takarak arttırmayı planlıyorum uzun süreli soğutması iyi bir laptop arıyorum siz bu laptoptan başka bir şey öneriyor musunuz yoksa bu fiyatta en iyisi bu mu? https://www.hepsiburada.com/hp-vict...ayar-a1uz1ea-p-HBCV00006DCQR3?magaza=Teknorya

direk bu model

Egoo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
219
İsim
Ege Polat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Egoo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
219
İsim
Ege Polat

Makca42

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
207
İsim
Mehmet Akca
böyle herhangi bir satıcıdan almak sorun yaratır mı sence
herhangi bir sıkıntı olmaz. Sonuçta garantili sıfır ürünler satıyorlar. Zaten hangi kullanıcıdan alırsanız alın gelir gelmez kontrol edeceksiniz

Egoo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
219
İsim
Ege Polat
herhangi bir sıkıntı olmaz. Sonuçta garantili sıfır ürünler satıyorlar. Zaten hangi kullanıcıdan alırsanız alın gelir gelmez kontrol edeceksiniz
Kontrol dediğiniz yazılımlarla ekran kartı kontrolü falan mı

Makca42

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
207
İsim
Mehmet Akca
Kontrol dediğiniz yazılımlarla ekran kartı kontrolü falan mı
Kutusu açılmamış olması lazım. kurulumdan sonra ölü piksel vs testlerini yapıp kontrol etmeniz gerekiyor dediğim bunlar

Egoo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
219
İsim
Ege Polat
Kutusu açılmamış olması lazım. kurulumdan sonra ölü piksel vs testlerini yapıp kontrol etmeniz gerekiyor dediğim bunlar
Tamamdır çok teşekkürler 2.attığınıza bakıyorum

Top Bottom