Max 50k sistem önerisi

scevola

80+
Reaksiyon skoru
6
Bütçe
50.000
Arkadaşlar selam, 10-15 gün içinde asagida bilgilerini verecegim sistemi toplayacağım. 1080P de AAA single oyunlar oynuyorum. Multiplayer oyun hic oynamiyorum. Bu sistem yeterli olur mu? pek bilgim yok elimden geldiğince f/p yapmaya calistim. parca onerilerine acigim.

ve en önemlisi bu parcalar arasinda herhangi bir kablo girişi vs uyumsuzlugu yasar miyim bilen arkadaslar bir kontrol edebilir mi? teşekkürler.

Anakart;

İşlemci;

Ekran kartı;

Ram;

SSD;

PSU + Kasa;

İslemci soğutucu;

Ekler

• IMG_4790.webp
    IMG_4790.webp
    58.6 KB · Hit: 17
Arkadaşlar selam, 10-15 gün içinde asagida bilgilerini verecegim sistemi toplayacağım. 1080P de AAA single oyunlar oynuyorum. Multiplayer oyun hic oynamiyorum. Bu sistem yeterli olur mu? pek bilgim yok elimden geldiğince f/p yapmaya calistim. parca onerilerine acigim.

ve en önemlisi bu parcalar arasinda herhangi bir kablo girişi vs uyumsuzlugu yasar miyim bilen arkadaslar bir kontrol edebilir mi? teşekkürler.

Anakart;

İşlemci;

Ekran kartı;

Ram;

SSD;

PSU + Kasa;

İslemci soğutucu;
Zorlaraan 5070 alınır o fiyata bence

5070 için +5k daha eklemem gerekiyor. max limitim en fazla 50k maalesef daha ustune çikamam
49.947ye topladım yani toplanıyor kardeşim ama ama anakart bu sistemdeki kadar sağlam değil
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İstermisin atabilirim

49.947ye topladım yani toplanıyor kardeşim ama ama anakart bu sistemdeki kadar sağlam değil

İstermisin atabilirim
evet haklisin, anakart ram ssd vs hepsinden 500-1000 falan daha dusuk kalite ürünlere yonelirsem yapilabilir. ama zaten 1080p için 16 gb 5060 ti gayet yeterli geliyor. 2k haricinde çoğu oyunda sağlam fps veriyor

İstermisin atabilirim
olur atabilirsin bakmak isterim

evet haklisin, anakart ram ssd vs hepsinden 500-1000 falan daha dusuk kalite ürünlere yonelirsem yapilabilir. ama zaten 1080p için 16 gb 5060 ti gayet yeterli geliyor. 2k haricinde çoğu oyunda sağlam fps veriyor
Sen bilirsin

https://www.akakce.com/ram/en-ucuz-...wcB&gbraid=0AAAAADsWTCytka3-ZB-oPsCIblpiPnzVt (2tane)

hocam bolunebilir sknti yok. kasa ve psu dan memnun musun acaba baya merak ediyorum. ne zamandir kullaniyorsun nasil deneyimin?
Mesajı düzelttim kasa ve psu benim kullandığım bu modeller değil bu ikidi böyle uygun olduğu için attım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,056
Üyeler
183,052
Son üye
özlem karakaya
Geri