Öncelikle Selamun Aleyküm,
Max 5400TL Monitör dahil sistem önerisi
Kasanın işlemcisi amd , ekran kartı nvidia olursa sevinirim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Cevap yok mu
Çok kötü aşırı.![]()
Philips 23.8" 242E1GAJ 1ms 144hz HDMI,DisplayPort FreeSync Gaming Monitör
Philips 23.8" 242E1GAJ 1ms 144hz HDMI,DisplayPort FreeSync Gaming Monitör fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
5600 TL yapıyor ama istersen sistemi düşürebilirsin 1650 super yerine 1650 alabilirsin sinerji bilgisayarı güvenli buluyorsan![]()
Sinerji Rigel Intel Core i3 13100F 16GB 512GB M.2 SSD RX6600 [Oyun Bilgisayarı]
Sinerji Rigel Intel Core i3 13100F 16GB 512GB M.2 SSD RX6600 [Oyun Bilgisayarı] fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
ben hiç sinerji bilgisayardan alışveriş yapmadım ama güvenilir diyorlar
neresi kötüÇok kötü aşırı.
İşlemci kötü ssd kötü kasa kötü psu kötü o monitör o sisteme de fazla. Alınmazneresi kötü
Seninki daha pahalı dostum ben bunun aynisini 4100 e topladımAlıntıyı görüntüle
![]()
Apacer PANTHER AS340/240GB 2.5" SATA 3.0 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Apacer PANTHER AS340/240GB 2.5" SATA 3.0 SSD arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
![]()
Monitör & Ekran - LCD, Led Monitör - n11
Monitör & Ekran ürünleri binlerce marka, modelleri ve modelleri ile n11'de Monitör & Ekran modelleri ve fiyatları için tıklayın. Uygun fiyatlıwww.n11.com
E at o zaman.Seninki daha pahalı dostum ben bunun aynisini 4100 e topladım
Konu actim zaten knk kizmana gerwk yokE at o zaman.
Kızmadım dostum, at görelim diyorum işte.Konu actim zaten knk kizmana gerwk yok
Ayrıca benim attığım 16GB RAM ve monitör dahil sistem.Konu actim zaten knk kizmana gerwk yok
Dostum ram leri sonradan değiştircem bu ramlar baya pahalı gaming gecesinde baya indirime giriyo bu ram ve ssd satıp 700 tl ye en iyilerini alicamKızmadım dostum, at görelim diyorum işte.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ayrıca benim attığım 16GB RAM ve monitör dahil sistem.
Tamam sana bir şey demedim de benim attığıma pahalı diyorsun, anlam veremedim.Dostum ram leri sonradan değiştircem bu ramlar baya pahalı gaming gecesinde baya indirime giriyo bu ram ve ssd satıp 700 TL ye en iyilerini alicam