bugün indirim vardı tuf k3 de ama kaçırdın tam 600 idiMekanik klavye alacağım ama hangi switch almam gerektiğini bilmiyorum çok ses istemiyorum daha önce hep laptop klavyesi kullanıyordum 600-700 TL civarında mekanik klavye alacağım önerilerinizi bekliyorum
o klavyeyi kullanıyorum membrane switch var bunda bayağı sessiz bir klavye tepkime süresini tam olarak bilmiyorum valo tarzı bi oyun oynamadığım için denemedim ama tavsiye ederim güzel klavyeemin değilim ya hangisini almalıyım ne farkı var tam olarak. tepkime süresi varsa mekanik almam daha mantıklı
aslında onu almaya çalıştım ancak ürüne git dediğimde 1600 tl gösterdi hepbugün indirim vardı tuf k3 de ama kaçırdın tam 600 idi
eğer sessizlik odaklı istiyorsan red switch almanı öneririm atcağım modelde bu switch e sahip
bunu @Perfectshot06 öneriyordu umarım doğru klavyeyi atmışımdırRedragon K552 Kumara Siyah Rainbow Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Redragon K552 Kumara Siyah Rainbow Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Redragon K552 Kumara Siyah Rainbow Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 1.099,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
indirim bittide ondan galiba 7 dakikada bittiaslında onu almaya çalıştım ancak ürüne git dediğimde 1600 TL gösterdi hep
evet hala indirimli gibi duruyor yani sözde indirim var 4899tl ama yoknasıl ya ben 280 hz monitör alacaktım asusun o hala devam ediyor değil mi?
o değil ıps panel olanevet hala indirimli gibi duruyor yani sözde indirim var 4899tl ama yok
Asus TUF Gaming VG258QM 24.5" 0.5 ms Full HD G-Sync Pivot Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus TUF Gaming VG258QM 24.5" 0.5 ms Full HD G-Sync Pivot Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus TUF Gaming VG258QM 24.5" 0.5 ms Full HD G-Sync Pivot Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 29.934,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.comITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
büyük ihtimalle zaten ips 1000.1 kontrast oranı genelde ips lerde bulunuro değil ıps panel olan
Sessiz diyene kadar philips spk8614 var bende memnunum dicektim ama daktilo gibiMekanik klavye alacağım ama hangi switch almam gerektiğini bilmiyorum çok ses istemiyorum daha önce hep laptop klavyesi kullanıyordum 600-700 TL civarında mekanik klavye alacağım önerilerinizi bekliyorum