yucexzzers
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 68
- İsim
- Murat Yücel
- yucexzzers
- Bütçe
- 60.000
Arkadaşlar merhaba, arkadaşım için pc önerisi istiyorum monitör dahil %90 cs2 oynayacağız ve fpsin yüksek olmasını istiyoruz ekran kartının nvidia ya da amd olmasına siz karar verebilirsiniz. Ben nvidia kullanıyorum
Monitör olarak da istediğimiz şeyler 27inç minimum 240hz 1ms ips ya da daha iyiyse tn panel
Ama monitörün fiyatının 13-15k üzerine çıkmasını da istemiyoruz kasanın daha iyi olması için
Önerebileceğiniz kasa varsa teşekkür ederim
Monitör olarak da istediğimiz şeyler 27inç minimum 240hz 1ms ips ya da daha iyiyse tn panel
Ama monitörün fiyatının 13-15k üzerine çıkmasını da istemiyoruz kasanın daha iyi olması için
Mesaj otomatik birleştirildi:
Monitörün de 2k olmasını tercih ederimArkadaşlar merhaba, arkadaşım için pc önerisi istiyorum monitör dahil %90 cs2 oynayacağız ve fpsin yüksek olmasını istiyoruz ekran kartının nvidia ya da amd olmasına siz karar verebilirsiniz. Ben nvidia kullanıyorum