Neler Yeni

Max 60k monitör dahil sistem önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Murat Yücel
Instagram
yucexzzers
Bütçe
60.000
Arkadaşlar merhaba, arkadaşım için pc önerisi istiyorum monitör dahil %90 cs2 oynayacağız ve fpsin yüksek olmasını istiyoruz ekran kartının nvidia ya da amd olmasına siz karar verebilirsiniz. Ben nvidia kullanıyorum
Monitör olarak da istediğimiz şeyler 27inç minimum 240hz 1ms ips ya da daha iyiyse tn panel
Ama monitörün fiyatının 13-15k üzerine çıkmasını da istemiyoruz kasanın daha iyi olması için
Önerebileceğiniz kasa varsa teşekkür ederim

Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşlar merhaba, arkadaşım için pc önerisi istiyorum monitör dahil %90 cs2 oynayacağız ve fpsin yüksek olmasını istiyoruz ekran kartının nvidia ya da amd olmasına siz karar verebilirsiniz. Ben nvidia kullanıyorum
Monitör olarak da istediğimiz şeyler 27inç minimum 240hz 1ms ips ya da daha iyiyse tn panel
Ama monitörün fiyatının 13-15k üzerine çıkmasını da istemiyoruz kasanın daha iyi olması için
Monitörün de 2k olmasını tercih ederim

K1dot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
275
İsim
Umut

Mesaj otomatik birleştirildi:

Monitörün de 2k olmasını tercih ederim
hocam ekran kartını ikinci el alırsanız 7800x3d li bir sistem toplanabilir monitör 2k olması biraz pahalı olabilir

Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Murat Yücel
Instagram
yucexzzers
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam ekran kartını ikinci el alırsanız 7800x3d li bir sistem toplanabilir monitör 2k olması biraz pahalı olabilir
Hocam ikinci ele girmeyi düşünmüyoruz. Bir de ben 4060ti ile 2k oyun oynuyorum monitörüm de 2k sorun olur mu

K1dot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
275
İsim
Umut
Hocam ikinci ele girmeyi düşünmüyoruz. Bir de ben 4060ti ile 2k oyun oynuyorum monitörüm de 2k sorun olur mu
sıkıntı olmaz fos oyunları ağırlıklı olduğu için 1080p yeterli 7700xt ikinci el alınırsa 15 bin gibi bir fiyatı oluyor temiz bulunursa güzel olur

Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Murat Yücel
Instagram
yucexzzers
sıkıntı olmaz fos oyunları ağırlıklı olduğu için 1080p yeterli 7700xt ikinci el alınırsa 15 bin gibi bir fiyatı oluyor temiz bulunursa güzel olur
Hocam dediğim gibi sıfır olarak önerebileceğiniz kasa var mı +monitör

Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Murat Yücel
Instagram
yucexzzers
teşekkür ederim sağolun.

Top Bottom