komik olan nedir?İkinci el yönelebilir misin ?
Ülkeyle alakası yok. Piyasada ekran kartı yok.Duruma bak be 6500 TL pc için bile ikinci el öneriliyor klişe olacak ama bu ülke nereye gidiyor![]()
Parasına yazık olan ne ? Adam belki bilgisayar toplamak istiyor bütçesi bu =?komik olan nedir?
Eskiden 6500e indirimde RTX 2060 pc bulunuyorduDuruma bak be 6500 TL pc için bile ikinci el öneriliyor klişe olacak ama bu ülke nereye gidiyor![]()
beklesin diyorum kardeşim eskiden 2060li toplanıyordu o paraya sence suanda o paraya 1650li toplamak ne kadar mantıklı?Parasına yazık olan ne ? Adam belki bilgisayar toplamak istiyor bütçesi bu =?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Eskiden 6500e indirimde RTX 2060 pc bulunuyordu![]()
Bekle bekle nereye kadar bekledikçe fiyat artıyor eskiden 1660 super 3500 tl'idi bekle bekle dediler 7200'lere çıktı bu stok sorunu 2023'e kadar bitmeyecek şu an hemen alması daha mantıklı, ikinci el de i5 10400'lü 1650 süper'li sistem toplanabiliyor ölü ilan olmayanbeklesin diyorum kardeşim eskiden 2060li toplanıyordu o paraya sence suanda o paraya 1650li toplamak ne kadar mantıklı?
napim?Bekle bekle nereye kadar bekledikçe fiyat artıyor eskiden 1660 super 3500 TL'idi bekle bekle dediler 7200'lere çıktı bu stok sorunu 2023'e kadar bitmeyecek şu an hemen alması daha mantıklı, ikinci el de i5 10400'lü 1650 süper'li sistem toplanabiliyor ölü ilan olmayan
bkz: https://www.sahibinden.com/ilan/iki...stu-asus-rog-strix-1650-super-922781521/detay
İşlemci ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Donanımları sahibinden.com'da
İşlemci ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Kalk dalga geçeceksen git şuradan.Adam öneri istemiş yaptığına bak.napim?
Kanka şuan alınmaz ben 6 ay önce 3500e bı kasa aldım şuan 5000 olmuşÖnerebilir misiniz lütfen
komik misin?napim?