Neler Yeni

Çözüldü✓ max 8 k monitör+kasa

............d

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
266
İsim
inan bilmiyoıum
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Umut Akyol
Dostum 0 alamazsın o bütceye 2.el alışverişten korkma biraz daha biriktir istersen
Mesaj otomatik birleştirildi:

Biriktir paranı bunu al kafan ağrımasın

hahahahaa ne adamsınız
eyw kral yardımcı oluyon olmasınada kuzenimin annesi zaten bu aralar sıkışık biraz eğer dediklerimden fazla kaçarsak zorlanırız gerek yok diyo tadımız tuzumuz kaçmasın diyor kısacası aklında 15k varmış annesinin ama sonradan demiş daha ucuza bulabilirsen alalım demiş önümüz kış ne olcağı belli olmaz diye yoksa zaten 15 e ortalama bir şey toplar diye düşünüyorum şahsen

EBA MEDİUM AYARLAR : 80 FPS
CHROME LOW AYARLAR : 39 FPS
MİNECRAFT 10 FPS
ROBLOX 20 FPS
GTA AÇMA PC PATLAR
gardaş senin gibi ukala ukala hareketler sergileyerek yardım edicekseniz etmeyin istemiyorum ben gayet sıradan bir konu açıp yardım istedim daha üslubu yerinde davranış sergilemeni isterim

Son düzenleme:

............d

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
266
İsim
inan bilmiyoıum
eyw kral yardımcı oluyon olmasınada kuzenimin annesi zaten bu aralar sıkışık biraz eğer dediklerimden fazla kaçarsak zorlanırız gerek yok diyo tadımız tuzumuz kaçmasın diyor kısacası aklında 15k varmış annesinin ama sonradan demiş daha ucuza bulabilirsen alalım demiş önümüz kış ne olcağı belli olmaz diye yoksa zaten 15 e ortalama bir şey toplar diye düşünüyorum şahsen

gardaş senin gibi ukala ukala hareketler sergileyerek yardım edicekseniz etmeyin istemiyorum ben gayet sıradan bir konu açıp yardım istedim daha üslubu yerinde davranış sergilemeni isterim
tamam gardeş en sigma sensin :D

Top Bottom