Alperen Irmak
80+
- Reaksiyon skoru
- 23
Arkadaşlar selam max 8000 TL'ye sistem toplamak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim 

Akakçeden toplasak sıkıntı olurmu?Arkadaşlar selam max 8000 TL'ye sistem toplamak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim![]()
Hayor hiç sorun olmazAkakçeden toplasak sıkıntı olurmu?
Tamam biraz bekle en iyisini bulmaya çalışayım..Hayor hiç sorun olmaz
Çok teşekkür edermTamam biraz bekle en iyisini bulmaya çalışayım..
9. nesil intel önerilmezzz![]()
Intel i5 9600KF 3.7GHz, RTX2060 Super 8GB, 8GB Ram, 480GB SSD Oyun Bilgisayarı - Ekran Kartlı Oyuncu Bilgisayarı - Oyuncu Bilgisayarı - Bilgisayar | Teknobiyotik
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...www.teknobiyotik.com
ramini arttırırsan biraz aşıyo ama güzel sistem olur![]()
Intel i5 9600KF 3.7GHz, RTX2060 Super 8GB, 8GB Ram, 480GB SSD Oyun Bilgisayarı - Ekran Kartlı Oyuncu Bilgisayarı - Oyuncu Bilgisayarı - Bilgisayar | Teknobiyotik
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...www.teknobiyotik.com
Teşekkür ederim amd işlemci oyumlar için daha iyi biliyorum![]()
intel oyunlarda daha iyi render için amd daha iyiTeşekkür ederim amd işlemci oyumlar için daha iyi biliyorum
çok fark yok amd daha iyi ve daha ucuuzintel oyunlarda daha iyi render için amd daha iyi
Bende öyle biliyorumçok fark yok amd daha iyi ve daha ucuuz
öyle zaten intel alınmaz 10 .nesil belki ama 9.nesil alınmazBende öyle biliyorum