QqQuaresma
80+
- Reaksiyon skoru
- 339
Önerileriniz nedir? Hem oyun hem de photoshop için kullanılacak CS, Valorant falan oynanır.
2. el garantili güzel cihaz al.Önerileriniz nedir? Hem oyun hem de photoshop için kullanılacak CS, Valorant falan oynanır.
4600H var, cs olur valo olur oynatır ya. Ben de buna bakıyordum.gaming şart mı ? yoksa huawei nin d16 sı çok iyi bence (16 gb ram , 512 gb m2 ssd , r7 4800 h , 8.500 TL )
8 k bütçede niye 2. el alsın ki bu bütçede de gayet yeterli sıfır laptoplar2. el garantili güzel cihaz al.
Fiyatlar uçtu genelde kronik sorunlu cihazlar kalıyor ayrıca 2.5 ay kullanılmış garantili daha iyi bilgisayar alabilirken neden düşük ve ısınma sorunlu cihazlardan alsın ısınma sorunu olmasa da bu şekilde bulunabiliyor.8 k bütçede niye 2. el alsın ki bu bütçede de gayet yeterli sıfır laptoplar
Hocam sizce Huawei ısınır mı? İşlemci ısınan bir işlemci diye biliyorum fan çıkışı da küçük cihazın.8 k bütçede niye 2. el alsın ki bu bütçede de gayet yeterli sıfır laptoplar
benimde çok bir bilgim yokHocam sizce Huawei ısınır mı? İşlemci ısınan bir işlemci diye biliyorum fan çıkışı da küçük cihazın.
Bu daha iyi işlemci olarak![]()
HP Pavilion Gaming 15-ec1019nt (24D52EA) Notebook
HP Pavilion Gaming 15-ec1019nt (24D52EA) Notebook detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com