Neler Yeni

Max 8k laptop onerisj

lil musty

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Sadece soru olarak soruyorum fakat HP'lerde MUX sorunu var mı?

lil musty

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Mux ne bilmiyorum kb açıklarsanız belki
iGPU deniliyor diye hatırlıyorum. Açıklaması, görüntüyü Intel HD Graphics veriyordu. Yani oyunlarda ekran kartının tamamını kullanamıyor bu yüzden ve o donanımlarla beklediğiniz performansı alamıyorsunuz. Excalibur G900 kullanıyorum ve bu laptopta da aynı sorun var bu laptopta BIOS üzerinden kapanabiliyor, zaten bende öyle yaptım. Başka laptop marka modellerinde ekranın gitmesine sebep olabiliyor. Yani HP'de kapanıyor mu hiç bilmiyorum.

Asfalt Osman

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,514
İsim
Umut
Instagram
Ergelenu
Discord
Asfalt Osman #2131
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
iGPU deniliyor diye hatırlıyorum. Açıklaması, görüntüyü Intel HD Graphics veriyordu. Yani oyunlarda ekran kartının tamamını kullanamıyor bu yüzden ve o donanımlarla beklediğiniz performansı alamıyorsunuz. Excalibur G900 kullanıyorum ve bu laptopta da aynı sorun var bu laptopta BIOS üzerinden kapanabiliyor, zaten bende öyle yaptım. Başka laptop marka modellerinde ekranın gitmesine sebep olabiliyor. Yani HP'de kapanıyor mu hiç bilmiyorum.
Maalesef bende bilmiyorum eğer alırsam söylerim .d
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Barış Yalçın

Hiç öneriniz yok mu

Peki bir önerin var mi

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,013
Üyeler
161,375
Son üye
oztrkatakan
Top Bottom