Birleştirilmiş mi istiyorsnuz kendiniz birleştirebilir misiniz.Arkadaşlar Max bütçem 5500 bana COD'da CS'de GTA'da LOL'de bol bol FPS veren bir PC önerir misiniz ?
Arkadaşlar Max bütçem 5500 bana COD'da CS'de GTA'da LOL'de bol bol FPS veren bir PC önerir misiniz ?
Stok bitti haberiniz yok mu?
Teşekkürler kasadan kısarak 150 ₺ indirilir o kadar aham şaham bir kasa da olmasına gerek yokbütçenizi 150TL kadar aşıyor ama bunu öneririm.
Vatandan topladım.
Alıntıyı görüntüle
Bu gün incehesapta indirimler var ram yada işlemciyi uygun fiyata bulabilirsen kaçırma hemen al.
Tecrübem yok birleştirilmiş olsun buradaki bilgisayarcılara birleştirsem extradan bana masraf olucak ve yanlış bir şey yaparlar şimdi en iyisi birleştirilmiş yaBirleştirilmiş mi istiyorsnuz kendiniz birleştirebilir misiniz.
Saphhire'dan emin olamasamda sistem güzelbütçenizi 150TL kadar aşıyor ama bunu öneririm.
Vatandan topladım.
Alıntıyı görüntüle
Bu gün incehesapta indirimler var ram yada işlemciyi uygun fiyata bulabilirsen kaçırma hemen al.
Media Markta Kdv indirimi var bi bak istersen internettenArkadaşlar Max bütçem 5500 bana COD'da CS'de GTA'da LOL'de bol bol FPS veren bir PC önerir misiniz ?