alperennN
80+ Silver
Forumda dolanıyorum abi Allah'ın her mübarek günü yok 15kyok 10k yok 2k mouse tavsiyesi yok 6-10 k arası monitör önerisi yahu zaten bunları alan adam Max 1 hadi 3 saat oynasın yahu arkadaşlar ben de zamanında münasip bir yerlerini yirtardim da Abdullah abinin o 1800 e falan topladığı rx460 R5 2600 ü aldiramazdim kendi paramla bile olsa Max ilk 1 haftası saracak bir şey için gerçekten değmez hayatta daha önemli şeyler var onlara zamanınızı,paranızı harcayin ben bu zamana kadar tatillerde 8 de kalkar gece 12-1 lere kadar yatmam 10 saat falan oyun oynarım(her kuruşunu sabir emek ve çalışmayla aldığım PC ile) ama zevk almıyorum istemekten daha zevksiz oynamak sıkılıyorum alt f4 ü koyuyorum 5-10 tane oyun var aralarında hiç girmedigim bile oluyor hep daha fazlasını istemeyin olmayacak hayaller kurmayın ben bilirim o konuları açanlarin çoğunun hikayesi babası benim gibi takdir al sana 16k PC diyenler de hayal kurmayın boş yere sen takdiri de alamayacaksin o hayalini kurdugun PC yi de ilerde çalış al diyenlerden değilim zevki kalmayacak şimdi istesen de zevki çıkmıyor sistemi 2. El 0 öyle böyle topladım ama sorunlarla uğraşmaktan zevk alamaz oldum hayat zor...