Tamam ozaman attığınız sistemi alın. Zaten rog olan ti değilmişHocam Zotac'lar ısınıyormuş o sebepten Zotac almak istemiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
O da aklımda hocam o şekilde de yapabilirim.
Tamam ozaman attığınız sistemi alın. Zaten rog olan ti değilmişHocam Zotac'lar ısınıyormuş o sebepten Zotac almak istemiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
O da aklımda hocam o şekilde de yapabilirim.
Attığınız 3 sistem arasından muhtemelen MANGLER 5600X'i seçerdim. Fakat arkadaşın alacağı sistemde gayet güzel bir ürün bu fiyatta.Hocam bence şundan birini alsın 2kda veya 4k kullansın. Sizce hangisi?
![]()
MANGLER-3070Ti / INTEL I5-11600 / ZOTAC RTX 3070 Ti AMP HOLO 8GB / 16GB RAM / 500 GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR
MANGLER-3070Ti oyuncu bilgisayarı RTX 3060 12GB ekran kartı ve INTEL i5 işlemci ailesinden INTEL i5-11600 ile güçlendirilmiştir.www.gaming.gen.tr
![]()
MANGLER-5600X / AMD Ryzen 5 5600X / ZOTAC RTX 3070 Ti AMP HOLO 8GB / 16GB RAM / 500 GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR
MANGLER-5600X oyuncu bilgisayarı RTX 3060 12GB ekran kartı ve AMD'nin 5.nesil işlemci ailesinden Ryzen 5 5600X ile güçlendirilmiştir.www.gaming.gen.tr
Teşekkür ediyorum hocam son sorum işlemci i7 11700 iyi midir? R7 5800X düşünüyordum fakat hem fiyatı hem soğutması derken fiyat çok kabarıyordu performans farkı oyunlarda ne kadar fark eder?Attığınız 3 sistem arasından muhtemelen MANGLER 5600X'i seçerdim. Fakat arkadaşın alacağı sistemde gayet güzel bir ürün bu fiyatta.
Oyun konusunda gözle görülür bir fark olmayacaktır muhtemelen.Teşekkür ediyorum hocam son sorum işlemci i7 11700 iyi midir? R7 5800X düşünüyordum fakat hem fiyatı hem soğutması derken fiyat çok kabarıyordu performans farkı oyunlarda ne kadar fark eder?
Önemli değil.Hocam ilginiz için çok teşekkür ediyorum sağ olun. Bu sistem alınır değil mi bu segmentte?