Neler Yeni

Öneri Maximum 9,5k - 10k olmak üzere ofiste kullanılacak laptop önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Emre Müsevitoğlu
Herkese merhaba; Ofiste kullanılmak üzere laptop ihtiyacım var ve bugün almam gerekiyor. Aşağıya 2 adet link ekleyeceğim. Değerlendirip tavsiye verebilirseniz, çok sevinirim.
Acer Aspire 3 A315-57G (8k'ya bu laptoptan daha iyisini alabilir miyim ?)
Lenovo IdeaPad 3 AMD Ryzen 7 5700U (Örneğin bu laptop 10k, aradaki 2k'ya değecek özellikleri var mı?

veya eklediğim linkteki Acer'e o parayı vereceğini üzerine 1-2k ekle şunu al diyebileceğiniz önerileriniz varsa bekliyorum. Şimdiden çok teşekkürler.

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII
Herkese merhaba; Ofiste kullanılmak üzere laptop ihtiyacım var ve bugün almam gerekiyor. Aşağıya 2 adet link ekleyeceğim. Değerlendirip tavsiye verebilirseniz, çok sevinirim.
Lenovo IdeaPad 3 AMD Ryzen 7 5700U (Örneğin bu laptop 10k, aradaki 2k'ya değecek özellikleri var mı?

veya eklediğim linkteki Acer'e o parayı vereceğini üzerine 1-2k ekle şunu al diyebileceğiniz önerileriniz varsa bekliyorum. Şimdiden çok teşekkürler.
Mx 330 daha iyi

Bunu alsan daha iyi olur ekran kartı çok daha iyi

baran'

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
525
İsim
İsmail baran
Instagram
ismail.baranq

Kesinlikle aspire 7 diğer ikisinden daha iyi alıcaksan şimdiden hayırlı olsun ☺️

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Emre Müsevitoğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aspire 7'nin ssd 256 olduğu için çok yanaşamadım ama aradaki 2k'lık farka değer mi. Asıl amaç oyun değil, ofis programları ve bir makinenin verileri aktarılacak. Ama aradaki farka değer derseniz Aspire 7'yi alıp geçeceğim.

Carl-S

80+ Gold
Top Bottom