afterburner ın var mı? varsa fan hızı kaçta baksana bi.ben yükseğe çekince fan hızını ses yapıyor bende deArkadaslar mb511 kasasindaki fan sesi biraz cok geliyor bana rpmini nasil degistirebilirim?
4 adet fan varKasa'da kaç adet FAN'var.
Fanlar Statik mi yoksa PWM mi ?
Hocam kapadim simdi pcyi yarin bakip yazicam ama sana kesin.afterburner ın var mı? varsa fan hızı kaçta baksana bi.ben yükseğe çekince fan hızını ses yapıyor bende de
Valla sessiz bence, size sesli geliyordur. Çözüm olarak bir şey yapmadım ama fan splitter kablo alıp anakartınıza takabilirsiniz, böylece anakarttan kontrol edersiniz fanları.@crazyreign kankam sen de mb511 kullaniyodun galiba herhangi bir sknti cikardi mi sana? Cozum olarak ne yaptin
Hocam ben bu işlerden pek anlamıyorum da acaba kac pinli almam gerek fan splitter kablosunu ve nereye takmam lazım anakartta?Ayrıca anakartım msi b450m pro vdh maxValla sessiz bence, size sesli geliyordur. Çözüm olarak bir şey yapmadım ama fan splitter kablo alıp anakartınıza takabilirsiniz, böylece anakarttan kontrol edersiniz fanları.
Böyle bir şey iş görür.Hocam ben bu işlerden pek anlamıyorum da acaba kac pinli almam gerek fan splitter kablosunu ve nereye takmam lazım anakartta?Ayrıca anakartım MSI b450m pro vdh max
Hocam çok saol peki bunu pro vdh maxte nereye takmalıyım?Resim üzerinden atsan bana süper olur.Böyle bir şey iş görür.
Alfais 4303 Fan Çoklayıcı Y Pwm Kablosu 4 Pin Switch 3 Pin 3 Fiyatı
Alfais 4303 Fan Çoklayıcı Y Pwm Kablosu 4 Pin Switch 3 Pin 3 en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
SYS_FAN1'de egsoz fanın takılıdır büyük bir ihtimal, o kabloyla birlikte aşağıdaki SYS_FAN2'ye takacaksın.Hocam çok saol peki bunu pro vdh maxte nereye takmalıyım?Resim üzerinden atsan bana süper olur.