Şimdi dostum kasanın arka kapağını aç, ARGB kablolarının gittiği yere bak, üstünde tuş olan bir Cooler Master logolu bir şey göreceksin, o kontrolcü işte.Kontrolcü?
Ana Kartım MSI MPG B550 GAMING PLUS
Mesaj otomatik birleştirildi:
Argb
Aga kasada öyle bir şey bulamadım büyük ihtimalle körüm foto atsam yerini gösterirmisinŞimdi dostum kasanın arka kapağını aç, ARGB kablolarının gittiği yere bak, üstünde tuş olan bir Cooler Master logolu bir şey göreceksin, o kontrolcü işte.
Kontrolcüye bağlı olan 3 pinli ARGB kablosunu çıkar, anakartındaki 2 tane JRAINBOW girişinden birine tak, Mystic Light üzerinden de kontrol edebilirsin bu sayede.
Alıntıyı görüntüle
Aga kasada öyle bir şey bulamadım büyük ihtimalle körüm foto atsam yerini gösterirmisin
Şimdi dostum kasanın arka kapağını aç, ARGB kablolarının gittiği yere bak, üstünde tuş olan bir Cooler Master logolu bir şey göreceksin, o kontrolcü işte.
Kontrolcüye bağlı olan 3 pinli ARGB kablosunu çıkar, anakartındaki 2 tane JRAINBOW girişinden birine tak, Mystic Light üzerinden de kontrol edebilirsin bu sayede.
Alıntıyı görüntüle
Attığın fotoğraftan pek anlaşılmıyor.Aga kasada öyle bir şey bulamadım büyük ihtimalle körüm foto atsam yerini gösterirmisin
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle