banlı hesaplar bazı serverlerden banlı oluyor hypixel gibiAlıntıyı görüntüle
Bu banlı derken mc orjinal launchere mi giremiyor bazı serverlara mı
Banlı hesap mantıklı mı
Bazı serverlere girmiyor hypixel gibi
Premium istemeyen serverlera girebilir mi ?buradan hesap almayın ben 3 tane aldım hepsi bir süre sonra benden geri alındı
Mesaj otomatik birleştirildi:
banlı hesaplar bazı serverlerden banlı oluyor hypixel gibi
Girer ama ban yememiş ise girer. Ban yemiş ise giremez.Normal cliente ve atıyorum minezoid gibi pre istemeyenlere girebilir mi
Arkadaşım da bu siteden almış çatır çatır kullanıyor ama ucuz diye banlı alssm cs skin ile takas edeceğim peki cs skinle takas etmek için steam 5 dolar yüklemek zorunlu mu bende topluluk açık değil de2 tane kendime bir tane arkadaşıma aldım hiçbir sorun yaşamadım. Neden 2 tane dersen birinin şifresini unuttum, çalınmadı baya baya şifresini unuttum.
Ben trade sistemini kullanmıyorum. O yüzden bir şey söyleyemem ama sitede trade sistemininde güvenli olduğunu biliyorum.Arkadaşım da bu siteden almış çatır çatır kullanıyor ama ucuz diye banlı alssm cs skin ile takas edeceğim peki cs skinle takas etmek için steam 5 dolar yüklemek zorunlu mu bende topluluk açık değil de
10tl steam kod ile alabileceğim mc hesap var mı veya buradan biriyle doprudan takas edebilir miyimBen trade sistemini kullanmıyorum. O yüzden bir şey söyleyemem ama sitede trade sistemininde güvenli olduğunu biliyorum.