Neler Yeni

MCHOSE A5 Ultra 8K alınır mı

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Burak Şahin

Dogukappa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
709
İsim
Doğukan
aj159 pro devri kapandığı için cashback ile mantıklı

Bankerr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
141
İsim
Ahmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
merhabalar ben mouse u bugün elime aldım ve gerçekten çok hoşuma gitti bi önce ki mouseum sensei ten di ve gerçekten arasında çok fark hissediyorum en önemlisi agırlığı :) sadece driverini kuramadım onun dışında fena değil

Ardemmiz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Kerem
merhabalar ben mouse u bugün elime aldım ve gerçekten çok hoşuma gitti bi önce ki mouseum sensei ten di ve gerçekten arasında çok fark hissediyorum en önemlisi agırlığı :) sadece driverini kuramadım onun dışında fena değil
Hocam bende 159 apex mevcut onun yerine aldım içinden 4k çıkıyor mu ürün nasıl sizce? bana 1300'e filan geldi

Bankerr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
141
İsim
Ahmet
hocam dongle la beraber 4k hz de kullanabiliyorsunuz ama kabloluyla 8k ama kabloyu taktığınız zaman çok kullanışlı olmuyor çünkü giriş yeri biraz aşağıda ve kontrol zorlaşıyor onun dışında gayet güzel mouse

Ardemmiz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Kerem
hocam dongle la beraber 4k hz de kullanabiliyorsunuz ama kabloluyla 8k ama kabloyu taktığınız zaman çok kullanışlı olmuyor çünkü giriş yeri biraz aşağıda ve kontrol zorlaşıyor onun dışında gayet güzel mouse
Eyw 8k zaten kullanmam gereksiz 4k ideal onuda zaten 2k çekip kullanacağım

Ardemmiz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Kerem
Hocam 4k dongle sadece normal usb dongle var o 4k destekliyor değil mi?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,081,537
Üyeler
171,936
Son üye
mertimmm
Top Bottom