Neler Yeni

MD2 aldım, kargonun delikli olması ve ürün kutularının gelmemesi normal mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
Mustafa
Dun kargocu beni aradi ve gelip kargonuzu site onunden alin dedi bende arabayla siteye girip getirmesini istedim bana dediki biz getiremiyoruz herneyse sitenin girisine gittim 3 parca gelmesi gerek 2 parca gelmis monitor ile kasa dedim 3 kutu nerde dedim oda bu tır da yer kalmamis bidaki tırla geldinden yarin veya pazartesi gelir dedi
Gelen 2 urunu incelerken lasanin kutusunda delik farkettim dedim hayirdir bu delik ne dedi tasima esnasinda olmus ama bisey olmamis dedim bekle bakayim actim allahtan bisey olmamis
Bu gunde ekran karti ve kutular elime geldi ama yine site girisinden aldim

Sizdede boyle sorunlar oldumu

Sistem=md2

Vesemir Dayı

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,590
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Discord
Vesemir#0538
Yani sen dua et kargonu almışsın. Ben klavye sipariş etmiştim evde yokuz diye terlikliğin yanına bırakıp gitmişlerdi...

Pompake

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dun kargocu beni aradi ve gelip kargonuzu site onunden alin dedi bende arabayla siteye girip getirmesini istedim bana dediki biz getiremiyoruz herneyse sitenin girisine gittim 3 parca gelmesi gerek 2 parca gelmis monitor ile kasa dedim 3 kutu nerde dedim oda bu tır da yer kalmamis bidaki tırla geldinden yarin veya pazartesi gelir dedi
Gelen 2 urunu incelerken lasanin kutusunda delik farkettim dedim hayirdir bu delik ne dedi tasima esnasinda olmus ama bisey olmamis dedim bekle bakayim actim allahtan bisey olmamis

Sistem=md2
Son kısmı anlamadım ama bizim siteye de gelmiyor ups kargo genelde güvenliğe veriyor

Asag

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,862
İsim
Asag
Kargo firmasıyla alakalı bir durum.

Ve gayet normal geldi bana, her firmada yaşanan sorunlar bunlar.

Noren

80+ Silver
En İyi Cevap
2

Sistem=md2
Normal bir şey olmaz ben kargonun arasına telefon sıkıştırmıştım sucuk kutusuna 6k lık telefon koyup gönderdim gönderdiğim kişi kutuyu bi açtı telefon yok neyse araya tanıdık filan soktuk öyle aldık telefonu

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33
Kargonun site girişine bırakması normal ben bir sipariş verdiğimde çoğunlukla öyle yapıyor kargo firmaları.

Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
Mustafa
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Normal bir şey olmaz ben kargonun arasına telefon sıkıştırmıştım sucuk kutusuna 6k lık telefon koyup gönderdim gönderdiğim kişi kutuyu bi açtı telefon yok neyse araya tanıdık filan soktuk öyle aldık telefonu
Sucuk kutusuna telefon neden koydunu sorgilamicam;)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kargo firmasıyla alakalı bir durum.

Ve gayet normal geldi bana, her firmada yaşanan sorunlar bunlar.
Allahtan kasaya bisey olmamis
Yani o delik pekte kucuk degildi;)

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Yani sen dua et kargonu almışsın. Ben klavye sipariş etmiştim evde yokuz diye terlikliğin yanına bırakıp gitmişlerdi...
Alcan o kargoyu sonra arayacan kargom gelmedi diye o zaman görecekler

Noren

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Sucuk kutusuna telefon neden koydunu sorgilamicam;)
Ya arayıp sordum farklı numaradan dedim aynı kolide göndericem dedi olmaz ayrı olması lazım vergisi ayrı olur filan bende sakladım kutuya :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
Mustafa
Top Bottom