Neler Yeni

MD2 ile ilgili bir sorum var almayı düşünüyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Çınar Emre AYGİRAY
Herkese merhabalar şu an ortalamanın altında 40 fps cs oynatan kötü bir laptopum var donanım arşivi MD2 almayı düşünüyorum fakat 1 sorum var.Masaüstü kullanan çoğu arkadaş interneti ethernet kablosu ile bağlıyor fakat benim odam bir uçta wifi salonda salonda diğer uçta yani ethernet ile bağlayamam o yüzden kablosuz bağlanmam lazım pc içinde kablosuz wifi adaptörü ile mi geliyor yoksa ekstra mı almam lazım cevaplarsanız sevinirim.İyi günler...

cbager

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
488
İsim
cenk gezen
Herkese merhabalar şu an ortalamanın altında 40 fps cs oynatan kötü bir laptopum var donanım arşivi MD2 almayı düşünüyorum fakat 1 sorum var.Masaüstü kullanan çoğu arkadaş interneti ethernet kablosu ile bağlıyor fakat benim odam bir uçta wifi salonda salonda diğer uçta yani ethernet ile bağlayamam o yüzden kablosuz bağlanmam lazım PC içinde kablosuz wifi adaptörü ile mi geliyor yoksa ekstra mı almam lazım cevaplarsanız sevinirim.İyi günler...
Extra diye biliyorum o aparatta 50tlye almıştım ben

YusufShn01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
641
İsim
Yusuf Emre Şahin

sami şahin

80+ Silver
En İyi Cevap
2
dahili wifi li anakartlar var adabtörü ayrı alırsanız çok ucuz almayın hemen bozuluyorlar iyi çekmiyorlar çok yaşadım tp link den bir adabtör aldım baya rahatım 1 yıldır

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,601
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Modem uzaksa ve WIFI ile bağlanırsanız büyük ihtimalle çok jitter olacağından anlık ping artışları çok fazla olacak hele kalitesiz bir WIFI adaptörü alırsanız daha kötü olur.
Ethernet ile bağlanmazsanız keyif alamama ihtimaliniz yüksek

Bay Kunduz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,301
İsim
Berke
Modem uzaksa ve WIFI ile bağlanırsanız büyük ihtimalle çok jitter olacağından anlık ping artışları çok fazla olacak hele kalitesiz bir WIFI adaptörü alırsanız daha kötü olur.
ben hep öyle kullanıyorum mecburiyetten ama sıkıntı çıkmıyor o kadar böyle de kullanılabilir

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Çınar Emre AYGİRAY
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
şu an 33 ms sabit alıyorum lolde cs de 65 90 oluyor arada yogunluk olunca

LuckyMan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Recep
Aynı sistemle alakalı benim de bir kaç sorum var. Cevap verirseniz ona göre alacağım.
1. Bu sistem ile canlı yayın yapılabilir mi?
2. Sistem ne kadar geliştirebilir? M.2 SSD destekliyor öğrendik ama işlemci, ekran kartı vs olarak soruyorum.
3. 1 hafta sonra çıkacak sistemi mi beklemeliyim? Açıkcası kendimi zorlayıp 7000tl ye kadar çıkabilirim. Amacım YouTube içerik üretmek ve canlı yayınlar yapmak, oyun oynamak, videoları düzenlemek, photoshop kullanmak...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,059
Üyeler
166,871
Son üye
Bünyamin Emr kaya
Top Bottom