Neler Yeni

MD2 no signal lütfen yardım

onlinedoktor

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
339
İsim
Mustafa Karadeniz
Kankam monitörden aşağıdaki başlat tuşuna bas. Ordan menü gelecek öyle düzeliyor.

onlinedoktor

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
339
İsim
Mustafa Karadeniz
yan taraftan gamer1 seç açılıyor

onlinedoktor

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
339
İsim
Mustafa Karadeniz

Noren

80+ Silver
En İyi Cevap
2
sağa çek o tuşu biraz
onunla alakalı bir şey değil bende 27650fb 27'' kullanıyorum kabloları güzel oturtmak gerekiyor ama bence ekran kartı güç pinlerini güzelce takamamıştır şuan sadece giriş cihazlarını denesin sonra bakarız

jaxlit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Berkay
onunla alakalı bir şey değil bende 27650fb 27'' kullanıyorum kabloları güzel oturtmak gerekiyor ama bence ekran kartı güç pinlerini güzelce takamamıştır şuan sadece giriş cihazlarını denesin sonra bakarız
kanka her şeyi denedim ekran kartı güç girişini bir daha taktım olmafı
Mesaj otomatik birleştirildi:

zaten takamasam ekran kartında beyax ışık yanar mı

onlinedoktor

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
339
İsim
Mustafa Karadeniz
kesinlikle onla alakalı aynı hatayı ben de aldım daha yeni ve öyle düzelttim arkadaşla sistemimiz aynı

jaxlit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Berkay
evet beyler sorunu çözdfüm sorun ramlerdeymiiş çıkarıp taktım ve oldu teşekkür ederim hepinize

Top Bottom