Neler Yeni

MD2 Sistemi Stokçulara Bırakmayın

Faveouls

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,126
İsim
Emre
Yeni çıkan sistemi stokçunun biri 50 adet satın alsa, 1800TL indirimli şu an ki piyasaya göre.Bu ürünleri tek tek satsalar ya da toplu satsalar 1800TL indirim var zaten şu an ki piyasa ile arasında.1800TL kârı 1000TL'ye düşürüp satsalar, 50 sistem 50.000TL kazandırır bu stokçulara.Bunu engelleyecek bir sistem var mı itopyada?Yoksa alıcaklara yazık olur cidden.Zaten site çöktü şu an, stokçularda dayanmıştır siteye.Bunun çözülmesi gerekli benim düşüncemce.Aylardır sistem bekleyen arkadaşlar var forumda, büyük ayıp olur o arkadaşlara.

Son düzenleme:
Yeni çıkan sistemi stokçunun biri 50 adet satın alma 1800TL indirimli şu an ki piyasaya göre.Bu ürünleri tek tek satsalar ya da toplu satsalar 1800TL indirim var zaten şu an ki piyasa ile arasında.1800TL karı 1000TL'ye düşürüp satsalar, 50 sistem 50.000TL kazandırır bu stokçulara.Bunu engelleyecek bir sistem var mı itopyada?Yoksa alıcaklara yazık olur cidden.Zaten site çöktü şu an, stokçularda dayanmıştır siteye.Bunun çözülmesi gerekli benim düşüncemce.Aylardır sistem bekleyen arkadaşlar var forumda, büyük ayıp olur o arkadaşlara.
maalesef olduğunu sanmam getiremezlerde zaten belki sadece tek adet satın alabilme hakkı getirirler ama oda mantıksız olur sanırım ben alamayacağım

Eray Yılmaz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,831
İsim
Eray Yılmaz
güzel bir şey düşünmüşsünüz fakat satın alma sınırı vardır diye düşünüyorum

Pompake

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Yeni çıkan sistemi stokçunun biri 50 adet satın alma 1800TL indirimli şu an ki piyasaya göre.Bu ürünleri tek tek satsalar ya da toplu satsalar 1800TL indirim var zaten şu an ki piyasa ile arasında.1800TL karı 1000TL'ye düşürüp satsalar, 50 sistem 50.000TL kazandırır bu stokçulara.Bunu engelleyecek bir sistem var mı itopyada?Yoksa alıcaklara yazık olur cidden.Zaten site çöktü şu an, stokçularda dayanmıştır siteye.Bunun çözülmesi gerekli benim düşüncemce.Aylardır sistem bekleyen arkadaşlar var forumda, büyük ayıp olur o arkadaşlara.
İtopya yeni bir düzen getirse bir kredi kartından ve bir adresten sadece 1 adet sistem alınabilse keşke .

Top Bottom