Md3 Çıkmıyor Pc Yardım Edermisiniz

Something

80+
Reaksiyon skoru
2
Arkadaşlar ben md3 satin aldim da evde actim pcyi direk bios ekrani geldi ve esc ile kaydet cik yapinca pc yeniden basliyor ama geri biosa donuyor nasil cozrbilirim bunu anakart markasi gigabyte

Arkadaşlar ben md3 satin aldim da evde actim pcyi direk bios ekrani geldi ve esc ile kaydet cik yapinca pc yeniden basliyor ama geri biosa donuyor nasil cozrbilirim bunu anakart markasi gigabyte
windows yüklemen lazım flash ile

Arkadaşlar ben md3 satin aldim da evde actim pcyi direk bios ekrani kedi ve esc ile kaydet cik yapinca pc yeniden basliyor ama geri biosa donuyor nasil cozrbilirim bunu anakart markasi gigabyte
Abi windows kurulumu yap istersen detayli anlatabilirim. Hazir sistem gelmisken biostan parcalari kontrol et

windows kurman lazım

Usb yle windows kurmalisin ornek videolar :

Geri