windows yüklemen lazım flash ileArkadaşlar ben md3 satin aldim da evde actim pcyi direk bios ekrani geldi ve esc ile kaydet cik yapinca pc yeniden basliyor ama geri biosa donuyor nasil cozrbilirim bunu anakart markasi gigabyte
Abi windows kurulumu yap istersen detayli anlatabilirim. Hazir sistem gelmisken biostan parcalari kontrol etArkadaşlar ben md3 satin aldim da evde actim pcyi direk bios ekrani kedi ve esc ile kaydet cik yapinca pc yeniden basliyor ama geri biosa donuyor nasil cozrbilirim bunu anakart markasi gigabyte
zannetmiyorumİtopya windows kurmuyor muydu?
Kampanyalı sistemlerde kurmuyor sanırım, benim de MD2 OS'suz gelmişti.İtopya windows kurmuyor muydu?
Demekki kurmuyormuş.İtopya windows kurmuyor muydu?
windows kurman lazımArkadaşlar ben md3 satin aldim da evde actim pcyi direk bios ekrani geldi ve esc ile kaydet cik yapinca pc yeniden basliyor ama geri biosa donuyor nasil cozrbilirim bunu anakart markasi gigabyte
Kurulmuyor kendin kurman lazım.@Abdullah Hacıgül abi md3 e windows kurulmuyormu bi bilgin var mi biostan cikamadim da
Usb yle windows kurmalisin ornek videolar :Arkadaşlar ben md3 satin aldim da evde actim pcyi direk bios ekrani geldi ve esc ile kaydet cik yapinca pc yeniden basliyor ama geri biosa donuyor nasil cozrbilirim bunu anakart markasi gigabyte