Neler Yeni

MD4 sistemin haksızlığı

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

ridvan k

80+ Bronze
Arkadaslar bence m4 sistem bana hakszca geldi hem sadece istanbullara özel olması sonucta itopya sadece istanbulda var geriye kalan bizler sadece izleyiciyiz.
İkinci hakszlik ise bu sağuk havada daha sabahın 5 inde yola çikip kuyruklar oluşması hatta dünden orda bekleyenlerde varmış.bildiğin eziyet ve alma garantileride yok stok durumundan dolayı.
En buyuk yanlışı itopya ve sonra abdullah bey yapior stok durumun inanilmaz kotu olmasından dolayı. Bu durum sadece çirkin bir reklam gelior bana.umarım kanal sahibimiz bu durumu dikkate alır.acikcasi sistemi kasim ayinda kurdum ihtiyacm yok sadece durum yanlış geldi veya stok yanlş geldi

bugter

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
Burak
İtopya sadece İstanbul'da yok. ayrıca al satçılar almasın diye yapıldı.

jalm0o0e1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
275
İsim
Oğuzhan
Arkadaslar bence m4 sistem bana hakszca geldi hem sadece istanbullara özel olması sonucta itopya sadece istanbulda var geriye kalan bizler sadece izleyiciyiz.
İkinci hakszlik ise bu sağuk havada daha sabahın 5 inde yola çikip kuyruklar oluşması hatta dünden orda bekleyenlerde varmış.bildiğin eziyet ve alma garantileride yok stok durumundan dolayı.
En buyuk yanlışı itopya ve sonra abdullah bey yapior stok durumun inanilmaz kotu olmasından dolayı. Bu durum sadece çirkin bir reklam gelior bana.umarım kanal sahibimiz bu durumu dikkate alır.acikcasi sistemi kasim ayinda kurdum ihtiyacm yok sadece durum yanlış geldi veya stok yanlş geldi
Dostum bu yazdıklarını abdullaha yada itopyaya söylemek yerine al-sat ile uğraşan karaktersizlere söyle. O karaktersizler yüzünden ihtiyacı olupta alamayan insanlar böyle kuyruklarda beklemek zorunda kalıyor. Kaldı ki bu adam size f/p sistem çıkarmak gibi bir zorunluluğu da yok. Evet itopya ile anlaşmalı ve reklam söz konusu ama bu adam yapmak istemese yapmaz. Birazdan 3-5 karaktersiz gelip isteyen istediği gibi yapar diye bu yorumu alıntılar zaten hiç şaşırmam onada.

snowless

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
358
İsim
Mustafa Ödemiş
Dostum bu yazdıklarını abdullaha yada itopyaya söylemek yerine al-sat ile uğraşan karaktersizlere söyle. O karaktersizler yüzünden ihtiyacı olupta alamayan insanlar böyle kuyruklarda beklemek zorunda kalıyor. Kaldı ki bu adam size f/p sistem çıkarmak gibi bir zorunluluğu da yok. Evet itopya ile anlaşmalı ve reklam söz konusu ama bu adam yapmak istemese yapmaz. Birazdan 3-5 karaktersiz gelip isteyen istediği gibi yapar diye bu yorumu alıntılar zaten hiç şaşırmam onada.
Güzel kardeşim sen tam olarak kimsinde insanlara karaktersiz kelimesini kullanabiliyorsun?
Al sat yapmıyorum fakat yapanlara saygım var. O adamlarda almak için uğraşıyor çabalıyor emek veriyor.
Öyle bir kafa yapısındasın ki duyanda al sat yapan insanlar milletin cebinden parasını araklıyor sanacak.
Benden sana tavsiye hayatında hicbir zaman insanlar adına böyle seyler söyleme.

egebaranakk0

80+ Silver
Dostum benim anlamadiğim istanbula 4 ankaraya 1 açmak nedir git bi antalyaya kur git bi izmire kur başla diğer illere açilmaya bak,vatan gibi 5 para etmez mağzalar 81 ile yayiliyor bu kadar kâr yapan itopya sadece iki ile hizmet sunuyor gerçekten çok komik hani parada var ama üşengeçlik mi yoksa bununla yetiniyorlar mi bilemiyorum inan ki şuan antalyaya açsa patlar gider hem turist hem vatandaş olsun mağza kıtlığından köy ortaminda yaşiyomuş gibi şehre katlaniyorlar cidden saçma

Mert

80+ Silver
Güzel kardeşim sen tam olarak kimsinde insanlara karaktersiz kelimesini kullanabiliyorsun?
Al sat yapmıyorum fakat yapanlara saygım var. O adamlarda almak için uğraşıyor çabalıyor emek veriyor.
Öyle bir kafa yapısındasın ki duyanda al sat yapan insanlar milletin cebinden parasını araklıyor sanacak.
Benden sana tavsiye hayatında hicbir zaman insanlar adına böyle seyler söyleme.
Perakende satılan bir ürünü alıp tekrar satıyor. Aradaki fark için fatura kesmiyor. Vergi kaçırmak değil mi bu?

snowless

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
358
İsim
Mustafa Ödemiş
Perakende satılan bir ürünü alıp tekrar satıyor. Aradaki fark için fatura kesmiyor. Vergi kaçırmak değil mi bu?
Kendi malını satıyor sonuç olarak farkındaysan .
Sen telefonunu satacağın zaman vergi veriyor musun ? Vergi verdigin zaman gel bide öyle konusalım.

simo0275

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
234
İsim
ismail aydilek
yaşın küçük anladığım kadarıyla bir ürün satışa çıkıyorsa bundan herkes faydalanabilir ticaret al sat yapmak karaktersizliği bırak ekmek parası için uğraşandır eğer 1 2 tane almak yerine açgözlülük yapıyorsan o zaman hakka girersin bende sektörün içindeyim denk geldiği zaman alıyorum 1 tane satıyor ticaretimi yapıyorum ticaret al sat üsülüne göre yapıldığı sürece hiç bir problem yok ama sizin gibi dar görüşlü arkadaşlar kasayı alıpta kendi çarkını çevirmeye çalışan arkadaşlara bi kin besliyorsunuz ben anlamadım gitti açık piyasa ürün satışa çıkıyorsa alan kişi isterse benzin döker yakar bu durum seni alakadar ediyormu ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

alan kişi faturasız olduğunu biliyor senin dediğine göre sahibindendeki her satış letgodaki her satış vergi kaçırmak bide kendi mağazasına fatura girşi yapıp kasaya kendisi fatura kesebilir alan kişi

• Beğen
Reaksiyonlar: Shaw

Mert

80+ Silver
Kendi malını satıyor sonuç olarak farkındaysan .
Sen telefonunu satacağın zaman vergi veriyor musun ? Vergi verdigin zaman gel bide öyle konusalım.
Kendi telefonumu aldığım paranın üzerine satmıyorum. Ürün sıfır da olmuyor. Ona bakarsak itopya da toptancıdan aldığı kendi malını satıyor, o da vergi vermesin o zaman.

snowless

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
358
İsim
Mustafa Ödemiş
Kendi telefonumu aldığım paranın üzerine satmıyorum. Ürün sıfır da olmuyor. Ona bakarsak itopya da toptancıdan aldığı kendi malını satıyor, o da vergi vermesin o zaman.
Adamların kurumu bir şirket ya hani dostum. Vergi levhası vs var . Devlete vergi vermek zorunda yasal olarak.
Geçen sene iphone 13 ü 19a aldım faturası üzerinde bir kişiye 24e verdim. Ben bu işlemi yaparken vergi vermem gerekli mi ? düşün bakalım

simo0275

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
234
İsim
ismail aydilek
yine aynı mevzuya geliyoruz parası olupta araba alıp satıp da geçimini sağlayanlarda o zaman vergi kaçırıyor öylemi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Adamların kurumu bir şirket ya hani dostum. Vergi levhası vs var . Devlete vergi vermek zorunda yasal olarak.
Geçen sene iphone 13 ü 19a aldım faturası üzerinde bir kişiye 24e verdim. Ben bu işlemi yaparken vergi vermem gerekli mi ? düşün bakalım
ticaret basit bişey zannediyorlar knki onu kendisi kavraması lazım enflason oranlarını ürünün piyasa değerinin altıdna fırsat ürünü olarak satışa çıkıpta zaten 16k olan bir ürünü alan kii 14 e satacağını bu işleri daha önce yapmayan işten eve evden işe olan birisine alıp satmak zor gelir

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom