Neler Yeni

MEB ' in verdiği Samsung tab A7

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,627
İsim
Ekmeleddin armut
İlgilendiği Kategoriler
Cloud gaming (Geforce now,Stadia,xCloud)

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
sen benim ne demek istediğimi anlamadın herhalde veya bizim biz diyoruz ki devlet hadi mağlum partidekilere veriyor olsun tableti sen alamıyor ol tamam mı 20k pc dizeceğine 1 2 k kenara ayır kardeşine tablet al o 2000 TL değiştireceğin şeye göre fps bile düşürmez hatta bu karara vardığın zaman emin ol buradaki herkes sana yardım edecektir ama sen onda var bende niye yok diyorsun bencilsin arkadaşım
Mesaj otomatik birleştirildi:

bir saniye ben niye patladım burada
Dizeceğim pc yi 15k ya dizebilmek için indirim kovalıyorum siz 20k dan bahsediyorsunuz eğer zaten fiyatlar düzelmez ise 3060ti bile alabilirim artık saygılar :) özür dilerim

Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Ege Büyükoğlu
Arkadaşlar 1.si bu adamın ilk yazdığı mesaj ekte ''niye bu kadar yükleniyorsunuz falan yazmayın".
2.si dün de söyledim ama sen anlayamamışsın kuzenlerinin yanlışı senin yanlış yapmanı gerektirmez ve yanlışı etik kılmaz.
Onun dışında sen neyi savunduğunun da farkında değilsin ''laf olsun torba dolsun'' diye yazıp duruyorsun. Ayrıca millete prim kastınız vs. demişsin burada en çok primi sen kastın. ''Kışın işler kesat oluyor'' demişsin sanki bir tek sizin işleriniz kesat oluyormuş gibi...
Bu kadar yüzsüzlüge gerek yok kardeşim, senin gözünün önüne sokakta ayakkabı boyayan adam gelmiyor mu bunları yazarken? Hiç mi için burkulmuyor? Aylık 8-10k alıyoruz demişsin kenara her ay 1k atsan kışı rahat çıkarırsın. Bir yazdığın bir yazdığını tutmuyor. Sokakta ayakkabı boyayan adam 'sırf 'ihtiyacım var'' dememek için belki de iste(ye)miyor ama sen ihtiyacın olmamasına rağmen bunları yüzün kızarmadan söyleyebiliyorsun. Seni biz bu yoldan döndüremeyiz orası belli laftan anlamıyorsun. Ayrıca 10 yıldır bekleyipte o PC'nin hayalini kuramayan ve hayatı boyunca kuramayacak insanlar olduğunu unutma. Kendine çeki-düzen ver. Milleti bu kadar meşgul ettiğine değecek bir konu değil bu...
çok haklısın kral ellerin dert görmesin

Beratic

80+
Dizeceğim pc yi 15k ya dizebilmek için indirim kovalıyorum siz 20k dan bahsediyorsunuz eğer zaten fiyatlar düzelmez ise 3060ti bile alabilirim artık saygılar :) özür dilerim
Ağğğğğğğğğ deliricem ARKADAŞIM 15K AZ PARA MI 1.5 K BÜTÇEDEN ÇIKARIP ALSANA KARDEŞİNE TABLET ALSANA MADEM İHTİYACI VAR

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
Arkadaşlar 1.si bu adamın ilk yazdığı mesaj ekte ''niye bu kadar yükleniyorsunuz falan yazmayın".
2.si dün de söyledim ama sen anlayamamışsın kuzenlerinin yanlışı senin yanlış yapmanı gerektirmez ve yanlışı etik kılmaz.
Onun dışında sen neyi savunduğunun da farkında değilsin ''laf olsun torba dolsun'' diye yazıp duruyorsun. Ayrıca millete prim kastınız vs. demişsin burada en çok primi sen kastın. ''Kışın işler kesat oluyor'' demişsin sanki bir tek sizin işleriniz kesat oluyormuş gibi...
Bu kadar yüzsüzlüge gerek yok kardeşim, senin gözünün önüne sokakta ayakkabı boyayan adam gelmiyor mu bunları yazarken? Hiç mi için burkulmuyor? Aylık 8-10k alıyoruz demişsin kenara her ay 1k atsan kışı rahat çıkarırsın. Bir yazdığın bir yazdığını tutmuyor. Sokakta ayakkabı boyayan adam 'sırf 'ihtiyacım var'' dememek için belki de iste(ye)miyor ama sen ihtiyacın olmamasına rağmen bunları yüzün kızarmadan söyleyebiliyorsun. Seni biz bu yoldan döndüremeyiz orası belli laftan anlamıyorsun. Ayrıca 10 yıldır bekleyipte o PC'nin hayalini kuramayan ve hayatı boyunca kuramayacak insanlar olduğunu unutma. Kendine çeki-düzen ver. Milleti bu kadar meşgul ettiğine değecek bir konu değil bu...
Ben bu konuyu açmamtaki asıl amaç tab a7 hakkında konuşmaktı ve adaleti eleştirmek ti hocam ve bunu belirttim bunuda ben ve çevremle örnekledim ben aynı zamanla tablet isteyen kardeşimle hayatı gördüm ve anlıyorumda çok gördüm bencil sanıyorsunuz ama ben kendimi biliyorum konu boş yapılmak için açılmadı tab a7 hakkında açıldı hocam yeter yazmayın lütfen anladım

• Beğen
Reaksiyonlar: 2Pac
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Ege Büyükoğlu
indirim kovala kovala demiyoruz sen hala anlamak istemiyorsun sana ben şusun busun demedim sadece bencilsin dedim ve bu dediğimin arkasındayım buradaki hemen hemen herkes de arkasında senin bütçeni 20 değil de 15k sayalım tamam mı 10 k ya bile 3060 TI bir sistem toplayabiliyorken neden daha fazlasını istiyorsun 10 k dediğim de nvidianın kendi sitesine girersen ne demek istediğimi anlayabilirsin fazladan paran varsa devlet de vermiyorsa kardeşine kendin alabilirsin her şeyi annenden babandan bekleme belki de annen baban senin bu davranışını görünce parçalarını yükseltmen için biraz daha para verecekler

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
Daha yazardım da 4 tane uyarı yedim senin yüzünden. Mağlum partidekilerin hepsi böyle zaten.
Siyaseti karıştırmayın.

Özür dilerim herkesten yanlışlarımdan saygılar artık yararlı konulara ve insanlara yardım etmem gerek

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom