Mediamarkt rezilliği mi ?

H4EK3D

80+
Reaksiyon skoru
79
Beyler yeni telefona ek Nano ekran koruyucu aldım. Ancak eve gelince ekran koruyucunun tam oturmadığını kenarlardan bir tırnak boşluk olduğunu fark ettim. Şimdi gidicem tekrar ancak zaten böyle diyecekler. Alt ile üste baktığımda üstte hiç boşluk yok altta bir tırnak boşluk var. Bunlar yanlar içinde gecerli. Birinde var birinde yok boşluk.
{Ömür boyu aldım 160 TL }

dostum ekran korucu sistemlerde normaldir.
100% kesim yoktur
yani ekran yan kenerlarda yamukluk vardir ve senin ekran koruyucu o yamukluk kapasamina denk gelmiyorsa, bilkine üretici bunu ekstra ince yapmistir ki o bosluk olsun diye.
full ekran koruyucu hep 3D Protection Glass yazar.

dostum ekran korucu sistemlerde normaldir.
100% kesim yoktur
yani ekran yan kenerlarda yamukluk vardir ve senin ekran koruyucu o yamukluk kapasamina denk gelmiyorsa, bilkine üretici bunu ekstra ince yapmistir ki o bosluk olsun diye.
full ekran koruyucu hep 3D Protection Glass yazar.
Ama yere düştüğünde oraya vursa cam kırılmaz mı ?

Ama yere düştüğünde oraya vursa cam kırılmaz mı ?
o ayri bi konu.
her türlü kirilabilir.

adi üstünde protection device .

düsmenede bagli olay.

o yüzden normal bi görüntü. 1 ve 2 mm hep aralarda fark olur.

Beyler yeni telefona ek Nano ekran koruyucu aldım. Ancak eve gelince ekran koruyucunun tam oturmadığını kenarlardan bir tırnak boşluk olduğunu fark ettim. Şimdi gidicem tekrar ancak zaten böyle diyecekler. Alt ile üste baktığımda üstte hiç boşluk yok altta bir tırnak boşluk var. Bunlar yanlar içinde gecerli. Birinde var birinde yok boşluk.
{Ömür boyu aldım 160 TL }
Fotoğraf atar mısın?

Ekler

• Screenshot_2020-07-02-10-27-10-61.png
    Screenshot_2020-07-02-10-27-10-61.png
    433.1 KB · Hit: 240
Bu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Elimi acıtıyor birde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Her yerde aynı boşluk yok ama
Nano bu gayet normal. Telefonun 3D ekran özelliğine sahip olduğu için böyle kısa eğer nano tam kaplasa kenarlarda hava boşluğu olacak dokunmatik hassasiyetin azalacak. Telefon marka modelin nedir? 3D ekran koruyucu alman lazım. İnternetten satış yapıyoruz telefon kılıf-ekran koruyucu vs. gibi link paylaşabilirim istersen seninle.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,130
Üyeler
186,993
Son üye
CokCimri
Geri