Neler Yeni

MEDİMARKT İNTERNET SİPARİŞ SORUN YAŞADIM?

VorTex12

80+ Silver
En İyi Cevap
1
arkadaşlar 3 saat once medımarkt webe ozel olarak ındırıme gıren g203 mouseyı aldım 155 lıraya ve uyelık olusturdum uyelık olustururken kendı maılımı gırdıgımden emınım aldıktan 1 2 dakıka sonra hesabımda sıparıslerım kısmına mouse dustu ve rahatladım 1 saat sonra fark ettım kı benım uyelık acarken gırdıgım maıle hıc bır onaylama yada medımarkt dan maıl gelmedı olabılır dedım gectı tekrar medıamarkt sitesıne gırdım bakmak ıcın gırıs yap dedı bende uyelık acarken gırdıgım maılı ve sıfreyı gırdım sureklı yanlıs dıyor harflerın yerını degısırdım sayıları degıstırdım yıne yok(belkı yanlıs yazmısımdır dıye) ve gırıs yapamadım benım maılıme fatura da gelmedı hesaba gırıs yapamadıgım ıcın ne kargo takıbı yapabılırım ne ıade edebılırım nede tekrar faturayı gonder dıyebılırım sımdı gelsın dıye bekledıgım mouse var ve benım aldıgıma daır hıcbır kanıt yok ne fatura nede maıl var ortada hesabada gırıs yapamıyorum ortada kaldım sımdı mouse bouk gelse yada bozulsa elımde kalacak üzücü bir durum benım açımdan yaşayan yoktur ama belkı yaşayan varsa veya yoksa bu durumda ne yapabılırım acıl yardım
Mesaj otomatik birleştirildi:

yardıma ıhtıyacım var bozuk gelse yada bozulsa elımde kanıt yok ortada kalacam ne yapabılırım

Dahası  
Reaksiyon skoru
141
İsim
Mustafa Akın
kredi kartından kesildiğini gösterirsin

VorTex12

80+ Silver
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
o kadar ınternetten sey aldım hıc boylesını yaşamadım ilk başta bana mail gelmemesınden kıllanmıstım ama
Mesaj otomatik birleştirildi:

inşallah yoğunluk vardır da bana fatura maili sonradan gelir sisteme giriş yapmasamda olur bidaha mediamarkt web de alısverıs de yapmam
kredi kartından kesildiğini gösterirsin

Top Bottom