Neler Yeni

Megane 2 aldım ama ?

mustafabayrak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
118
İsim
mustafa bayrak
Megane 2 2004 model dinamik paket aldım ama Megane 2 kullanıcıların yorumlarına ihtiyacım var bilmem gereken şeyler varmı kullanan arkadaşlar varsa yazabilirmi

Drsağbırakmayan

80+ Bronze
Megane 2 2004 model dinamik paket aldım ama Megane 2 kullanıcıların yorumlarına ihtiyacım var bilmem gereken şeyler varmı kullanan arkadaşlar varsa yazabilirmi
Ciddi kronik sorunu olmayan bir araç bildiğim kadarıyla pek masraf çıkarmaz hor kullanılmamış yağı suyu zamanında değişmiş ise arıza yaptığını pek bilmem arkadaşım da vardı 5-6 yıl problemsiz binde

şahin doğan

80+ Platinum
yok tanıdıktan aldım 10 senedır biniyordu motorda gayet ıyı dedı usta
Tanıdık ayağı en sıkıntılı ayak zaten. Expere sokmadıysan kesinlikle sok. Kullanıcının bilmediği şeyler çıkabiliyor. Zaten soktuysan sıkıntı yok. Sorunsuz, KM çok yüksek değilse baş ağrıtmayacak bir araba. Hayırlı olsun.

mustafabayrak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
118
İsim
mustafa bayrak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

andires42

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Triger değişimi ne zaman yapılmış.
Antifriz ne zaman değişmiş .
(Antirifizde çapaklanma varsa değişmesi gerek)
Buji ne zaman değişmiş.
Lastikler ne durumda.
10 yıldır tek kişide ise sorun olacağını zannetmiyorum. Çünkü bizdeki araçta 10 yılı aşkın süredir bizde ailecek biniyoruz bazen acil durumlarda kullanıyoruz. Bakımlarını düzenli yaptırıyoruz . Değişmesi gereken varsa değiştiriyoruz.
Bu arada hayırlı olsun kazasız belasız kullanın.
Facebook gruplarına üye ol takip et . Sorunu olan yazar sende fikir sahibi olursun.

Top Bottom