Bulabilirseniz OGRE RGB alınız. Kendim kullanıyorum öneriyorum. Abdullah abinin kanalındada var incelemesi. Bu fiyata böyle lüks bir bilek desteği bulmak gerçekten zor.mavi kırmızı swicth farketmez mümkünse gamepower olsun rampage isatemiyorum maks 300 TL bütçe gamepowerın hangi klavyesini önerirsiniz bilek desteği olsada olur olmasada olur
konu başlığını düzenlemeni öneririmmavi kırmızı swicth farketmez mümkünse gamepower olsun rampage isatemiyorum maks 300 TL bütçe gamepowerın hangi klavyesini önerirsiniz bilek desteği olsada olur olmasada olur
mavi kırmızı swicth farketmez mümkünse gamepower olsun rampage isatemiyorum maks 300 TL bütçe gamepowerın hangi klavyesini önerirsiniz bilek desteği olsada olur olmasada olur
pek bir farkı yok desem öyle böyle tabi siz bilirsinizyani bnede düşündüm ama hiç bir zaman mekanik klavye kullanmadım kullanmak istiyorum sanırım ogre alacağım
Attığım klavye galiba rainbow bu model yeni çıkmış olabilir RGB modelini bulursanız kesinlikle onu alınız!yani bnede düşündüm ama hiç bir zaman mekanik klavye kullanmadım kullanmak istiyorum sanırım ogre alacağım
g213 mekanik değil ?pek bir farkı yok desem öyle böyle tabi siz bilirsiniz
tost dostum bu epiktiRedragon K552 Kumara Rainbow Blue Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Redragon K552 Kumara Rainbow Blue Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatlarını Akakçe ile takip et! Redragon K552 Kumara Rainbow Blue Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Dediğim gibi rainbow model bu muhtemelen yeni çıkmış RGB link bulursam uyguna atacağım tekrardan.bana farketmiyor sadece mekanik olsa yeter aslında ama tabi RGB olursa güzel olur