Tuş basmama sorunu filan var diyorlar.Gamepower saber öneririm. Bir gün alacağım o klavyeyi
Evet görmüşdüm. Ayrıca blue switch yeterli değildir yapımcısı da önemlidir.Tuş basmama sorunu filan var diyorlar.
Kargo'dan da olabilir. Eğer öyle olursa garanti vs. verin birde konu vardı sanki saber ile ilgili kimindi bir bakayımTuş basmama sorunu filan var diyorlar.
Genelde o fiyatta outemu oluyor .Evet görmüşdüm. Ayrıca blue switch yeterli değildir yapımcısı da önemlidir.
Kargodan bozulan klavye mi olur ilginç.Kargo'dan da olabilir. Eğer öyle olursa garanti vs. verin birde konu vardı sanki saber ile ilgili kimindi bir bakayım
Kötü davranan kargo şirketleri demek istedim.Kargodan bozulan klavye mi olur ilginç.
rgb önemli değilse ikg 441 alabilirsin 300 400 tl arasındaydı kendım kullanıyorum guzel bnecefiyat 500tl altı ışıklı mışıklı klavye önerir misiniz??
SABER alabilirsin, bayağı ışıklı mışıklı.fiyat 500tl altı ışıklı mışıklı klavye önerir misiniz??
Kargoda bozulan klavye şu ana kadar hiç görmedim.Kötü davranan kargo şirketleri demek istedim.
Neden? o kadar rezalet kargo şirketleri varKargoda bozulan klavye şu ana kadar hiç görmedim.