Bu klavye mükemmel biliyorum fakat bütçemin nerdeyse 2 katı fiyata sahip
Bütçeyi aşıyor biliyorum ama mükemmel bişey 2-3 hafta önce aldım su gecirmez kola döküldü bir sıkıntı yok yazılım desteği de var renkleri için falan
Geçen sene gameboster fire g918 bayaz kullanıyordum oda güzeldi onada bakabilirsin
Gameboster a bakBu klavye mükemmel biliyorum fakat bütçemin nerdeyse 2 katı fiyata sahip
Hocam o klavyeyi öneren çok fakat dediğim gibi bilek desteksiz hiç kullanamambutce arttırık ak 820 pro al bundan daha ıyıdır ama bilek destegı yok onuda ucuz yoldan halledersın ayrı alıp
6000 TL şuanGameboster a bak
bende ak992 var yanı bilek destegı olmadanda gayet guzel ve rahatHocam o klavyeyi öneren çok fakat dediğim gibi bilek desteksiz hiç kullanamam
Mesaj otomatik birleştirildi:
6000 TL şuan
Oyyy ne olmuş o 700tl almıştım 1 yıl önceHocam o klavyeyi öneren çok fakat dediğim gibi bilek desteksiz hiç kullanamam
6000 TL şuan
Hocam o klavyeyi öneren çok fakat dediğim gibi bilek desteksiz hiç kullanamam
6000 TL şuan
Bunlar kronik sorunluymuş hocam o yüzden yanaşmadım ama beynim patlayacak dilediğim klavyeler 3000 TL benim büyce 1500Oyyy ne olmuş o 700tl almıştım 1 yıl önce
Logitech G213 Prodigy Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Logitech G213 Prodigy Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Logitech G213 Prodigy Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 1.399,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bu nasıl
Hocam bileğim de çatlak var o yüzden yoksa rahattır ona şüphem yokbende ak992 var yanı bilek destegı olmadanda gayet guzel ve rahat
ozaman ısler degısır saglık herseyden once gelır ama dedıgım gıbı bılek destegını 200 tl ye falan ayrı alıp halledersın hatta alıexpreste varsa ordan cok daha ucuza alırsınBunlar kronik sorunluymuş hocam o yüzden yanaşmadım ama beynim patlayacak dilediğim klavyeler 3000 TL benim büyce 1500
Hocam bileğim de çatlak var o yüzden yoksa rahattır ona şüphem yok
Haklısınız hocam ilgileriniz için teşekkür ederim iyi geceler vesselam.ozaman ısler degısır saglık herseyden once gelır ama dedıgım gıbı bılek destegını 200 tl ye falan ayrı alıp halledersın hatta alıexpreste varsa ordan cok daha ucuza alırsın