bruhmettin
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 349
Klavye önerebilir misiniz hepsiburada dan olursa iyi olur (50 tllik kupon var) bütçe 350 civarı (max 400) redswitch tercihimdir
sorunlu klavyeküçük ariyorsan gamepower warlock red switch
Neyi sorunlu acabaRedragon Kumara K552-2 Rainbow Aydınlatmalı Türkçe Oyuncu Fiyatı
Redragon Kumara K552-2 Rainbow Aydınlatmalı Türkçe Oyuncu en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
sorunlu klavye
Hocam redragon kbr568 nasıldır?Redragon Kumara K552-2 Rainbow Aydınlatmalı Türkçe Oyuncu Fiyatı
Redragon Kumara K552-2 Rainbow Aydınlatmalı Türkçe Oyuncu en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Tuş basmama gibi sorunları var. Gamepower klavye olarak pek de iyi değil zaten internette araştırırsan görürsün şikayeteriNeyi sorunlu acaba
Hocam redragon kbr568 nasıldır?Redragon Kumara K552-2 Rainbow Aydınlatmalı Türkçe Oyuncu Fiyatı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
sorunlu klavye
hocam öyle bir klavye çıkmıyor yok öyle bir klavyeHocam redragon kbr568 nasıldır?
Red switch istiyorum demişsin ama Blue switch ürünü soruyorsun?Hocam redragon kbr568 nasıldır?
eğer k568i diyorsanız o da iyidirHocam redragon kbr568 nasıldır?
Yani cogu yere baktım yorumlara filan şikayet görmedim sadece yay sesi geliyormuş oda az kişide cıkmışTuş basmama gibi sorunları var. Gamepower klavye olarak pek de iyi değil zaten internette araştırırsan görürsün şikayeteri